Home » Blog » Wist je dat je via Instagram ook prive berichten kan sturen

Wist je dat je via Instagram ook prive berichten kan sturen

instagram

Wist jij dat je via Instagram ook privé berichten kan sturen? Dat is best handig want zo kan je gelijk een foto meesturen die past bij je gemoedstoestand van dat moment. Plaatjes zeggen meer immers.

Mijn stapjes op Instagram zijn nog vers. Mijn verkenningen op Snapchat nog voorzichtiger. Want o wat moet ik daarvoor een drempel over eigenlijk. En stiekem ben ik bang dat er geen houden meer aan is als ik het eenmaal leuk ga vinden.
Nee hoor, Snapchat wordt puur zakelijk ingezet. Als er tenminste jongeren zijn die er gebruik van gaan maken.

update mei 2019: Instagram is ondertussen niet meer weg te slaan uit mijn bloggende leven. Wel valt mij op dat er weinig mensen zijn die vanuit Instagram doorlinken naar de verschillende blogs die ik publiceer. Maar dat maakt niet uit, als je voorbij komt wordt er aan je gedacht als het nodig is.

Het is regelmatig voorgekomen dat jongeren contact opnamen via de privéberichten van instagram. Coachen lukt prima via die berichten. Dus daar ga ik ook gewoon mee door.

Met Snapchat heb ik nooit veel gedaan. Ik begrijp het niet, en ik vind het niet fijn om steeds mijn eigen hoofd te moeten delen.

Wil jij eens hulp bij het vormgeven van je sociale media? Kijk eens hier.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *