Wie ben ik

Chiel VoermanMijn naam is Chiel Voerman(1977), geboren in Harderwijk en via Zuidlaren, Nunspeet en Breukelen sinds 2010 ook weer woonachtig in Harderwijk. Getrouwd met Corrieke en samen hebben we drie prachtige kinderen. We zijn lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Ermelo. Waarom vertel ik dat erbij? Omdat het feit dat ik christen ben niet te negeren is op deze website.

Terugkijkend heb ik allemaal interessante banen gehad. Heel verschillend en toch hadden ze een gemene deler: maximaliseren en inspireren. Zo werkte ik als ambulant hulpverlener binnen de GGZ, als teamleider leerlingenzorg op een school voor voortgezet onderwijs, als tutor in het hbo en als communicatiemedewerker bij een patiëntenvereniging.

Naast een kleine part time baan werk ik als zelfstandige als jongerencoach en werkte ik verder als zzp aan websites en teksten van ondernemers en zorginstellingen. De coaching is niet zo heel actief meer (ondergebracht op deze website) maar zodra er een hulpvraag komt ben ik direct weer alert en heb ik zin om met je aan de slag te gaan.

Mijn levensthema’s

Waar gaan mijn blogs over?

  • Kerk en geloof: ik geloof in God en regelmatig moet ik daar even over schrijven. Omdat ik iets moois heb ontdekt dat ik wil doorgeven. Of omdat iets binnen geloven en de kerkwereld mij ernstig raakt.
  • Hoogbegaafdheid: hoogbegaafdheid of meerbegaafdheid kom ik steeds vaker tegen. Ik herken jongeren met hoogbegaafdheid snel en dan heb ik het vooral over de onderpresteerders. Ik voel mij verwant met deze jongeren en ik herken de ‘problematiek’ ook binnen mijn eigen gezin. Lees eens het tweedelige verslag van het boek over hoogbegaafdheid.
  • Rechtvaardigheid: zo’n ander thema waar ik steeds tegenaan loop. Ik krijg veel energie van onrechtvaardigheid en ik wil mij er voor inzetten dat de boel weer recht komt te staan.
  • Jongeren: Het is genieten om een stuk met jongeren mee te mogen lopen. Daar kan ik veel van leren. Het leuke van jongeren en studenten is dat ze vaak denken in concepten en stellig heden. Dat maakt het leuke gesprekspartners, past bij mijn prikkelende stijl.