Wie ben ik

Chiel VoermanMijn naam is Chiel Voerman(1977), geboren in Harderwijk en via Zuidlaren, Nunspeet en Breukelen sinds 2010 ook weer woonachtig in Harderwijk. Getrouwd met Corrieke en samen hebben we drie prachtige kinderen. We zijn lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Ermelo. Waarom vertel ik dat erbij? Omdat het feit dat ik christen ben niet te negeren is op deze website.

Sinds 2013 had ik een kleine praktijk voor jongerencoaching en werkte ik verder als zzp aan websites en teksten van ondernemers en zorginstellingen. Maar december 2017 ben ik gestopt met de praktijk voor coaching. Het is een lastige business om zonder registraties en met alleen ervaring en een HBO-SPH diploma voldoende betalende cliënten te krijgen.

Ondertussen heb ik een part-time baan als online communicatiemedewerker gekregen. Het communiceren en schrijven heeft steeds meer mijn belangstelling gekregen. Daarom stap ik over naar deze nieuwe branche.

Als zelfstandige blijf ik wel actief nog als tekstschrijver en website bouwer.

Mijn levensthema’s

Waar gaan mijn blogs over?

  • Kerk en geloof: ik geloof in God en regelmatig moet ik daar even over schrijven. Omdat ik iets moois heb ontdekt dat ik wil doorgeven. Of omdat iets binnen geloven en de kerkwereld mij ernstig raakt.
  • Hoogbegaafdheid: hoogbegaafdheid of meerbegaafdheid kom ik steeds vaker tegen. Ik herken jongeren met hoogbegaafdheid snel en dan heb ik het vooral over de onderpresteerders. Ik voel mij verwant met deze jongeren en ik herken de ‘problematiek’ ook binnen mijn eigen gezin. Lees eens het tweedelige verslag van het boek over hoogbegaafdheid.
  • Rechtvaardigheid: zo’n ander thema waar ik steeds tegenaan loop. Ik krijg veel energie van onrechtvaardigheid en ik wil mij er voor inzetten dat de boel weer recht komt te staan.
  • Jongeren: Het is genieten om een stuk met jongeren mee te mogen lopen. Daar kan ik veel van leren. Het leuke van jongeren en studenten is dat ze vaak denken in concepten en stellig heden. Dat maakt het leuke gesprekspartners, past bij mijn prikkelende stijl.

 

Eén gedachte over “Wie ben ik

  • Pingback: Coaching voor volwassenen: mijn doelgroep wordt ouder, net als ik.

Reacties zijn gesloten.