Home » Blog » Website voor kleine zorginstellingen

Website voor kleine zorginstellingen

De website voor kleine zorginstellingen wordt steeds belangrijker in deze tijd. Veel mensen die door huisarts of het ziekenhuis zijn geattendeerd op een instelling kijken eerst op internet hoe de zorgorganisatie er uit ziet, wat de missie is en hoe anderen erover praten. Veel mensen willen ook even ‘binnen’ kijken. Hoe zien de kamers er uit, hoe is het uitzicht vanuit mijn bed.

Als kleine zorginstelling wilt u goede informatie geven aan uw patiënten, bewoners of cliënten. U zoekt iemand die de teksten kan schrijven, de website vorm kan geven en de vindbaarheid van uw zorginstelling op het internet vergroot.

Schrijven en vormgeven met het oog op de doelgroep

De kop hierboven lijkt misschien een open deur. Maar kijk maar eens rond op internet. Veel sites van instellingen zijn gemaakt vanuit het creatieve brein van de vormgever. Omdat het kan, en omdat het mooi is.

Maar een website moet niet vooral mooi zijn. Hij moet nuttig zijn. Vooral mensen die op zoek gaan naar hulp en zorg zijn niet in voor gezelligheid maar ze zoeken informatie. Ik schreef over de website voor kleine zorginstellingen een blog. Dan weet u gelijk hoe ik er in sta; de site van een verpleegtehuis of hospice moet geschikt zijn voor de leesbril generatie.

Website voor kleine zorginstellingen

Omdat ik zelf hulpverlener ben kan ik de taal van de zorginstelling vertalen naar de ‘zoekende burger’. Ik help graag bij

– het schrijven van teksten

– het schrijven van een sociale media plan/kalender

– het schrijven van gastblogs en bijhouden van de sociale media.

– het vormgeven van de site voor zover het om een WordPress site gaat met een bestaande lay-out.

– het zoeken naar een geschikte sitebouwer in mijn netwerk

Mag ik uw website een Stuk Verder Schrijven? 

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *