Home » Blog » Website voor fysiotherapeut

Website voor fysiotherapeut

nieuwe website voor fysiotherapeut

Erika nam contact op. Als praktijkhouder was ze toe aan een nieuwe website. Op haar oude website stonden nog teveel verwijzingen naar haar oude praktijk als kindercoach. Nu ze vooral aan de slag is als holistisch fysiotherapeut en reflexintegratiebehandelaar wil ze dat ook naar voren laten komen op haar site. Een nieuwe website voor fysiotherapeut Erika.

Ze kwam bij mij omdat ze de toon van mijn site prettig vond. Geen gedoe, gewoon rustig en precies genoeg is voldoende. Dat is wat ze zocht voor haar nieuwe website.

Omdat we allebei ook coach zijn begrepen we elkaar snel. De teksten heb ik deels herschreven en verder geschreven. Erika gaat ze zelf verder aanscherpen als dat nodig mocht zijn. Een rustig gratis WordPress thema. Waarom duur doen als het je stijl niet is? Dit was echt weer een onderneming met een ziel.

Op www.jouwkrachtcentrale.nl kan je de site bekijken. Hoewel, ik moedig de eigenaren van websites altijd aan om lekker te veranderen en te schrijven. Dus wat je te zien krijgt hoeft niet meer per se van mijn hand te zijn. De hoofdlijnen uiteraard wel. Een site moet leven.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *