Home » Blog » Website voor een therapeut

Website voor een therapeut

website voor een therapeut

Dit voorjaar werd ik benaderd door Marcus van ontwerpbureau Invormatie. Hij was op zoek naar een tekstschrijver voor de website van Rebind, hulpverlener voor mannen met een seksverslaving. En zo werkte ik dus mee aan de nieuwe website voor een therapeut.

Samenwerking

Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze manier samenwerkte met andere zelfstandigen. Of trouwens, Marcus is zelfstandig ontwerper (ook gaaf 3D werk!) maar de webbouwers zijn geen zelfstandigen, Embite is een bedrijf dat bestaat uit een aantal jonge webdevelopers.

Leuk om te doen, en het lijkt erop dat de samenwerking nog een vervolg gaat krijgen.

Website voor een therapeut moet vertrouwen uitstralen

Robert is hulpverlener voor mannen met een seksverslaving. Hij werkt nauw samen met een vrouwelijke hulpverlener zodat ook vrouwen via Rebind een geschikte hulpverlener kunnen vinden.

Het was belangrijk dat de teksten vertrouwelijkheid maar ook professie zouden uitstralen. Mannen met een seksverslaving moeten een flinke drempel over voor ze de hulp gaan zoeken die ze nodig hebben.

Online content in mijn ervaringsgebied

Het leuke aan het meewerken aan een website voor een therapeut is dat ik mij goed kan inleven in de inhoud. Omdat ik zelf een hulpverleningsachtergrond heb en weet hoe het is om gesprekken te voeren met mensen die zich niet op hun gemak voelen, is het gemakkelijker om die vertaalslag te maken.

Ook een website nodig als therapeut?

Ben jij ook therapeut en kan er nog wat gebeuren aan je website? We zien veel hulpverleners met een standaard website. Dat is jammer, want er is zoveel meer mogelijk. Maak eens een afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik kan ook het hele gebeuren rond je nieuwe website voor je coördineren, dus contact leggen met bouwers en designers. Dan heb je daar geen omkijken naar.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *