Home » Blog » Website van goede doelen en platforms samenwerkende organisaties

Website van goede doelen en platforms samenwerkende organisaties

website goede doelen en samenwerkingsorganisaties

Vanuit mijn part-time baan werk ik nu regelmatig de gezamenlijke website van goede doelen bij. De websites van de samenwerkende organisaties versterken elkaar vaak op online platforms. Samen maken ze zich sterk voor bijvoorbeeld palliatieve zorg of juist tegen iets als eenzaamheid.

Omdat ik maar een jaartje ben aangeschoven in deze organisatie is het bijzonder om zomaar in het dashboard van de website van goede doelen etc. rond te neuzen. Om agenda-items aan te passen of een nieuwsbericht te plaatsen. Soms eens een menu aanpassen of een update doen. Terwijl ik die organisaties zelf eigenlijk niet eens ken en de mensen achter de e-mailadressen waar de opdrachten vandaan komen nooit gezien heb.

Dit werk maakt mij er wel bewust van dat er veel organisaties en platforms zijn die eigenlijk geen mankracht hebben voor het bijhouden van hun website en sociale media. Daarom zijn wij er natuurlijk ook; tekstschrijvers, virtuele assistenten of hoe we ons ook noemen. Pas zag ik het woord socialemediamanager. Geweldig. Allemaal goed en prima, als de klanten ons maar kunnen vinden.

Ik vind het leuk om te doen. Die goede doelen hebben hun eigen taken, ik wil ze met alle plezier wat helpen met de website.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *