Home » Website voor bloggers en ondernemers

Website voor bloggers en ondernemers

Vanwege mijn deelname aan een Facebookgroep voor bloggers heb ik al een paar keer de opdracht gekregen om een blog te optimaliseren. Een website maken voor amateurbloggers is een leuke bezigheid. Ik doe het graag voor deze vaak erg gedreven enthousiastelingen. Lees hier over de website voor zorgsector en ondernemers.

Ook voor jou een leerzaam proces

Een website is tegenwoordig meer dan een visitekaartje. En je bezoekers zijn op veel websites al zo verwend met informatie en mooie design dat ze alleen bij jou blijven hangen als je oersterke teksten hebt.

Het hele proces van een website maken is een bijzonder leuk en leerzaam proces. Ik leer er steeds weer van. Ook voor jou kan het een leerzaam proces zijn omdat het natuurlijk de bedoeling is dat je het straks zelf weer gaat oppakken. Doordat je moet nadenken over wat je wilt uitstralen met behulp van het ontwerp en de kleuren leer je jezelf als ondernemer of amateurblogger ook weer beter kennen.

Dit kan ik voor jou doen:

  • Kijken hoe jouw website eruit ziet en wat aanpassingen doen zodat hij lekkerder werkt en je lezers beter geholpen worden.
  • Jouw blog omzetten naar een eigen domeinnaam zodat je zelf de baas wordt op je website.
  • Jouw blog vertalen naar een WordPress website.
  • Online teksten schrijven, foto’s erbij zoeken of eventueel laten maken.
  • Sociale media integreren in je website.

Website voor amateurbloggers

Omdat ik zelf een verwoed ‘amateurblogger’ ben vind ik het leuk om anderen te helpen. Dat doe ik deels door op deze website af en toe wat tips te delen. Maar ik optimaal vaak ook even de website van een blogger. Al ben je amateur, je wilt natuurlijk wel gelezen worden. Mijn reliblogs kan je overigens lezen op mijn andere website.

Neem contact op!

[contact-form-7 404 "Not Found"]