Website over geloof, kerk, jongeren, hulpverlening.

Een website over geloof, ja zo kan je dit wel noemen. Maar vanuit mijn christelijke bril bekijk ik allerlei onderwerpen die mij bezig houden of die opvallen in de waan van alle dag. Het zal gaan over boeken, over de kerk maar ook voor een groot deel over hoogbegaafdheid en jongeren. En dan in allerlei combinaties.

Related Posts

  • Een duidelijk verslag met een voor mij fijne uitkomst van de Jeugdtrend 2018. Het onderstreept namelijk wat ik steeds schrijf op deze website; hou er…
  • Pas zat ik in een christelijke bijeenkomst en we zongen liederen. De leider van de avond vond dat we de Heer geprezen hadden. Ik zag…
  • Het thema 'jongeren in de kerk' is flink actueel deze dagen. Naar aanleiding van een onderzoek over God in Nederland wordt er veel geschreven en…