Home » Een website check

Een website check

Wil je mijn teksten geschikt maken voor gebruik op een website, zo klonk devraag van Margé. Ze kan zelf goed schrijven, want ze is een verwoed blogger. Maar zij besefte ook dat niet alle teksten geschikt zijn om te gebruiken op een zakelijke website. Het werd een snelle website check. Voldoet jouw website aan de eisen die gesteld worden aan online communicatie?

Live website check

Het leerzaamste voor jou is een live website check. Ik kom dan naar jou toe. Of we spreken af op een centrale plaats. En dan bekijken we samen de website. En omdat jij de wachtwoorden en inloggegevens direct meeneemt kunnen we de aanpassingen gelijk uitvoeren. Afhankelijk van de reiskosten zal dit je ongeveer 75 euro kosten.

Tips voor je site

De man van Margé had de website gemaakt. De vraag was of ik nog wat laatste adviezen had qua structuur en opbouw. Ik kijk even hoe de website er uitziet op een mobiel apparaat en ik check je website op verkeerd ingevulde contactformulieren bijvoorbeeld. Afhankelijk van wat jij wilt en zelf kunt doen geef ik je concrete tips en aanwijzingen of neem ik de werkzaamheden van je over. Vanuit de website check komen meestal wat tips voor kleine aanpassingen.

Teksten geschikt maken voor internet

Margé is een goede schrijver. Dus ze is met een aantal aanwijzingen van mij verder zelf aan de slag gegaan om haar teksten geschikt te maken voor internet. Korte zinnen, het belangrijkste bovenaan, dat soort dingen.

Wil je dat ik jouw Stuk Verder Schrijven ga? Dat is ook prima natuurlijk. Dan stuur jij de teksten op via de e-mail of je levert mij inloggegevens voor je website. Dan klaren we de klus snel en gemakkelijk.

Wil jij een website check of heb je de check zelf al gedaan en mag ik met jouw teksten aan de slag? Stuur je teksten of de link van je website op, dan zal ik een inschatting maken hoeveel tijd ik er mee bezig zal zijn. Je kan het adres chiel@chielvoerman.nl gebruiken.