Home » Website bijhouden

Website bijhouden

Als ondernemer of kleine organisatie ben je te druk met het uitvoeren van je hoofdtaken dat het bijhouden van de website er vaak bij in schiet. Laat mij jouw website bijhouden.

De technische updates zorgen ervoor dat je website veilig blijft. De inhoudelijke updates zorgen ervoor dat je website er actueel uitziet. Oude nieuwsberichten of verlopen acties geven bezoekers het idee dat je bedrijf niet actief meer is. Als onderneming wil je 24/7 bereikbaar zijn en de juiste boodschap uitstralen.

Hoe werkt het

Ik krijg de inloggegevens van je website zodat ik kan inloggen. Ik log dan regelmatig even in om ervoor te zorgen dat de website qua software up to date blijft. Er zijn iedere week wel updates te doen.
Inhoudelijk kan ik ook je website bijhouden. Zodra jij mij een nieuwsbericht mailt maak ik daar een mooie SEO tekst van en publiceer hem op je website en op de sociale media. Wil je een evenement aankondigen of de start van een nieuwe training? Stuur maar door.

Zeker als we goed op elkaar ingespeeld raken heb je steeds minder woorden nodig ( en dus ook minder tijd) om mij te vertellen welke boodschap je wilt overbrengen.

Op de pagina tarieven zie je hoe ik de verschillende ‘abonnementen’ heb samengesteld. Maar uiteraard kan je ook zelf iets verzinnen.