Christelijke wandelcoach voor jongeren

Veel jongeren en volwassenen vinden het niet fijn om tijdens een gesprek bij een psycholoog of andere therapeut in een spreekkamer te zitten.

Er is onrust in het hoofd, onrust in het lijf. Soms is het fijner om te lopen in de natuur als je niet lekker in je vel zit.

wandelcoach in harderwijk, Flitshulp in Harderwijk

Gewoon nuchtere gesprekken

Als jongerencoach ben ik open, transparant en vooral heel duidelijk. Ik kan op veel vlakken met je meevoelen en meedenken.
Vooral als er sprake is van problemen op school, hoogbegaafdheid, spijbelen of problemen die je ervaart in je geloof kan ik je gesprekspartner zijn.
Ik ben denk ik op deze onderwerpen niet alleen ervaren vanuit mijn werk maar ook ervaren vanuit mijn eigen leven.

Oplossingsgericht

Als christelijke wandelcoach voor jongeren ben ik eigenlijk een coach die gericht is op kortdurende en oplossingsgerichte hulpverlening. Vanuit de problemen die jij ervaart gaan we samen kijken wat de oorzaken zouden kunnen zijn.
Anders dan veel andere coaches doen breng ik heel actief mijn ideeën in. Soms heel bewuste losses flodders, maar soms ook keischerp en waarschijnlijk direct raak. Mijn stijl is die van het ‘losmaken’, daar kan je hier over lezen. We hebben niets aan getuttel en het rekken van tijd. Jij hebt een probleem en daar wil je vanaf of mee leren leven.

Jij bent het waard!

Blijf niet te lang rondlopen met problemen of chaos in je hoofd. Neem contact op via de email of whatsapp. Mijn nummer zie je bovenin de website.

Wandelcoaching noem ik ook wel eens flitshulp. Op de pagina over flitshulp kan je lezen in welke onderwerpen ik mij thuisvoel en jou dus verder kan helpen.

Lees wat van mijn blogs

Schreeuwen kan ook via ZOOM
Schreeuwen kan ook via ZOOM

Op sommige scholen voor voortgezet onderwijs hebben de leerlingen nog steeds online les via Zoom. De lessen worden dan aangevuld met contactmomenten of lessen op verzoek in de school zelf. Het valt mi…

Thuis naar school
Thuis naar school

Zal deze periode in de geschiedenisboeken terechtkomen? In 2020 jongens, gingen zelfs de scholen dicht. Vanwege een virus dat we met elkaar niet vertrouwden en dat voor veel slachtoffers zorgde. We gi…

Hoe maak je tussenkopjes in je blog?
Hoe maak je tussenkopjes in je blog?

Bij professionele bloggers zie je vaak dat ze veel gebruik maken van tussenkopjes. Waarom is dat eigenlijk en hoe maak je tussenkopjes in je blog? Een vraag die mij onlangs gesteld werd. Mijn visie op…