Christelijke wandelcoach voor jongeren

Veel jongeren en volwassenen vinden het niet fijn om tijdens een gesprek bij een psycholoog of andere therapeut in een spreekkamer te zitten.

Er is onrust in het hoofd, onrust in het lijf. Soms is het fijner om te lopen in de natuur als je niet lekker in je vel zit.

wandelcoach in harderwijk, Flitshulp in Harderwijk

Gewoon nuchtere gesprekken

Als jongerencoach ben ik open, transparant en vooral heel duidelijk. Ik kan op veel vlakken met je meevoelen en meedenken.
Vooral als er sprake is van problemen op school, hoogbegaafdheid, spijbelen of problemen die je ervaart in je geloof kan ik je gesprekspartner zijn.
Ik ben denk ik op deze onderwerpen niet alleen ervaren vanuit mijn werk maar ook ervaren vanuit mijn eigen leven.

Oplossingsgericht

Als christelijke wandelcoach voor jongeren ben ik eigenlijk een coach die gericht is op kortdurende en oplossingsgerichte hulpverlening. Vanuit de problemen die jij ervaart gaan we samen kijken wat de oorzaken zouden kunnen zijn.
Anders dan veel andere coaches doen breng ik heel actief mijn ideeën in. Soms heel bewuste losses flodders, maar soms ook keischerp en waarschijnlijk direct raak. Mijn stijl is die van het ‘losmaken’, daar kan je hier over lezen. We hebben niets aan getuttel en het rekken van tijd. Jij hebt een probleem en daar wil je vanaf of mee leren leven.

Jij bent het waard!

Blijf niet te lang rondlopen met problemen of chaos in je hoofd. Neem contact op via de email of whatsapp. Mijn nummer zie je bovenin de website.

Wandelcoaching noem ik ook wel eens flitshulp. Op de pagina over flitshulp kan je lezen in welke onderwerpen ik mij thuisvoel en jou dus verder kan helpen.

Lees wat van mijn blogs

Steeds vaker een coach voor jongeren
Steeds vaker een coach voor jongeren

De vraag naar een coach voor jongeren neemt toe las ik pas ergens. De wereld voor pubers en jongeren is ingewikkeld geworden. Maar het lijkt er ook op dat hun ouders coaching als normaal zijn gaan zie…

Serieus genomen worden
Serieus genomen worden

Vandaag lees ik in de Stentor het verhaal over de verbouwing van de regeringsgebouwen. Eerlijk gezegd heb ik het met verbazing gelezen. De voorzitters van de Eerste – en Tweede Kamer en de enkele K…

Zomaar een verrassende ansichtkaart
Zomaar een verrassende ansichtkaart

Zelf ben ik erg slecht in het sturen van ansichtkaarten. Als we op vakantie zijn dan sturen we een ansichtkaart naar onze ouders als zelf niet op vakantie zijn. En naar wat mensen in onze omgeving die…