Waarom staan er advertenties op mijn website?

Soms krijg ik die vraag waarom er advertenties op mijn website staan. Ik wil dat graag even uitleggen. De website is er uiteraard vooral om vindbaar te zijn voor mogelijke klanten. De blogs die ik erbij schrijf maken duidelijk hoe ik naar de dingen kijk. Dus jij als mogelijke klant of opdrachtgever kan daardoor zien wat voor vlees je in de kuip hebt en of we wellicht goed kunnen samenwerken.

Het in de lucht houden van een website is leuk werk, daarom heb ik er ook deels mijn werk van gemaakt. Maar het kost ook gewoon geld. En je weet, alle bedrijfskosten moeten doorberekend worden in de tarieven.

Advertenties op mijn website leveren een paar centen op

Door advertenties en affiliatelinks op mijn website toe te laten zou ik een paar euro’s kunnen verdienen. En in theorie zou ik daar de kosten van de website mee kunnen betalen. Mits de lezers van dit blog af en toe eens op zo’n advertentie klikken en het liefst ook nog aankopen doen via de sites waar de advertenties of de affiliatelinks ze heen sturen. Als iemand een kandelaar koopt via bol.com nadat hij een boek bekeken heeft die ik aanprijs verdien ik daar een heel klein stukje van een euro mee. Dit wordt geregistreerd via LinkPizza en Tradetracker in mijn geval. Als je nu op die link van Tradetracker  of LinkPizza zou klikken en je vervolgens ook zou aanmelden dan zou ik daar dus iets mee kunnen verdienen op den duur.

Als je advertenties irritant vind kan je waarschijnlijk bij je anti-virusprogramma regelen dat ze geblokt worden en dan heb je nergens meer last van.

Nou weet je dat ook weer.

Chiel Voerman
volg mij!

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Communicatiemedewerker. Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

  • 15/12/2017 dit blog is niet meer actueel. Wat is jouw goede reden om te spijbelen? Een poos geleden schreef ik een blog op mijn Linkedinpagina…
  • Zo rond de kerst komen de eerste waarschuwingen binnen bij leerlingen en studenten. Rapportenvergaderingen in het voortgezet onderwijs en besprekingen binnen de hogescholen zijn spannend…
  • Wat een Kleurigheid deze maand in de #bloghop. Omdat ik de winnaar was van de hop van januari mocht ik het thema uitkiezen. En op…

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Communicatiemedewerker. Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *