Vertel jouw verhaal eens?

 

Dit plaatje raakt mij. Jou ook? Wat maakt het los?

Vertel eens, hieronder in de reactie? Even scrollen, dan kan je de eerste reacties al lezen.

Chiel Voerman
volg mij!

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.

11 gedachten over “Vertel jouw verhaal eens?

 • februari 25, 2016 om 3:01 pm
  Permalink

  Het eerste woord dat in me opkomt is ‘fascinatie’.. het lijkt wel of het kind bijna eerbiedig die oude bijbel vasthoudt, en helemaal geïntrigeerd zit te lezen, alles om zich vergetend

  Beantwoorden
 • februari 25, 2016 om 4:04 pm
  Permalink

  Prachtige afbeelding. Zo zouden we onze kinderen allemaal graag willen zien denk ik!
  Zo te zien ligt hij languit op z’n buik te lezen en is hij er al even in bezig. Ik stel mij zo voor dat hij bij z’n opa en oma op bezoek is en deze oude Bijbel gevonden heeft ergens op de logeerkamer. Hij is er in gaan bladeren en kan hem niet meer wegleggen. Volgens mij zit hij in het Evangelie van Markus en is hij diep onder de indruk van hetgeen hij allemaal leest over de Here Jezus.

  Beantwoorden
 • februari 26, 2016 om 5:24 pm
  Permalink

  Er was eens een jongetje die eerst heel arm was. Toe kwam er een lief iemand voorbij en zei: Je mag bij mij wonen. Deze persoon vertelde hem ook van de Here Jezus. Het jongetje vond het zo geweldig dat hij Jezus had leren kennen, dat hij niet meer stoppen kon met lezen!
  Van Anne-Li

  Beantwoorden
 • februari 26, 2016 om 5:28 pm
  Permalink

  Ik zie honger naar God en liefde voor God!
  Worden als een kind!
  Gebed: Laat mij zo zijn.

  Prachtige foto, om in te lijsten!
  Sanneke

  Beantwoorden
 • februari 26, 2016 om 5:51 pm
  Permalink

  Mooie foto! Ik dacht meteen dat het zo gegaan zou zijn:
  Het jongetje kreeg deze oude Bijbel van iemand die het niet meer hoefde. Hij nam het boek aan en begon er gelijk in te bladeren. Hij zag allerlei Bijbelboeken met hun namen en stopte ineens toen hij daar wat zag staan. Jezus, stond er. Daar had het jongetje al van gehoord. Jezus is dat kleine kindje dat in het wiegje in de kerststal naast de grote kerk op het plein! Dat had zijn meester op school gezegd. Hij las de titels boven de verschillende verhalen over Jezus. Zo bladerde hij terug tot Mattheus 1, daar stopte ze. Vanaf daar begon hij te lezen. Dit kind was zo gefascineerd door de Bijbelverhalen over Hem. Hij kon de Bijbel niet meer wegleggen.

  Silas

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jij kan mij vast helpen!

Helaas kan mijn jaarcontract om financiële redenen niet verlengd worden. Ik werk nu als part-time online communicatiemedewerker voor een goed doel/patiëntenvereniging en ik zou het leuk vinden om nog een paar jaar in zo’n soort functie te werken.

Jij kent mijn blogs en dus ook mijn manier van denken. Als je een plek weet waar ik een rol kan spelen? Ik hoor graag van je! chiel@chielvoerman.nl