Home » Blog » Als je er zelf niet uit komt

Als je er zelf niet uit komt

Het zijn soms van die kleine opdrachten die het leven net geinig maken. Ik kreeg een wanhopig mailtje van iemand. Ze ging voor een teambijeenkomst de uitnodiging maken in Word en had bedacht dat het wel in een schema kon. Een schema in Word zonder dat de lijnen van het schema te zien waren. Prima idee natuurlijk al zou ik zelf een uitnodiging niet in Word maken maar met behulp van Canva o.i.d.

Maar nu had ze het voor elkaar gekregen om mooie verticale streep aan te brengen. Maar het lukte niet meer om de kleur van de streep te wijzigen.

Wil jij voor mij die streep van kleur veranderen!

Natuurlijk wil ik dat.

Alleen, ik kon het ook niet! Ik kon niet bij die streep komen. Toen ik eenmaal doorhad dat ze een onzichtbaar schema gemaakt had lukte het niet om die streep te verkleuren.  Hij zat verweven inmiddels in het schema of zo en het lukte niet.

Omdat ik ondertussen weet dat je niet te lang op dit soort kleine klussen moet zitten modderen besloot ik over nieuw te beginnen.

Dus ik weer die uitnodiging maken in Word. De juiste bedrijfskleuren had ik nog liggen dus ik ben zo eigenwijs geweest die kleuren ongevraagd aan te passen. En binnen het half uur had deze mevrouw de uitnodigingen weer in haar mailbox staan. Natuurlijk even opgeslagen als PDFje zodat alle opmaak hetzelfde blijft tijdens het versturen.

Soms vind ik kleine klussen gewoon leuker dan grote klussen. Herken je dat?

Wil je zelf juist liever van die klussen af? Prima toch! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *