Tekstschrijver en Virtual Assistent

Online tekstschrijver in harderwijk. tekstschrijver in ermelo, virtual assistent voor zorginstellingenIk ben ook tekstschrijver en virtual assistent. Ik ontzorg zorgondernemers en zelfstandig ondernemers, zorginstellingen op het gebied van schrijven, sociale media, websites beheren etc. Zodat zij zich met hun hoofdtaak bezig kunnen houden. Ook maak ik WordPress websites, eventueel met wat collega zzp’ers.

Het internet is niet meer weg te denken uit de zakelijke wereld maar zeker ook niet uit de zorgsector. De klanten zoeken eerst via het internet naar geschikte bedrijven, instellingen, producten, diensten.

Toch denken veel kleine ondernemingen hun website wél weg! En dat is niet slim want zo loop je snel omzet mis.

Ik wil een website laten maken

Daarover kan ik kort en simpel zijn: vast wel! Deze website staan al op mijn naam en ik verzorg ook de sociale media voor deze partijen:

www.stukverder.nl

www.stukverderschrijven.nl

www.praiseermelo.nl

www.christelijkejongemannen.nl

www.hospicenunspeet.nl

Ik wil eens brainstormen over mijn onderneming en mijn website

Goed idee, kijk daarvoor op mijn pagina wandelend je website schrijven . Een concept wat je herkent van Flitshulp!Wandelcoaching maar dan gericht op je onderneming en je website.

Wil jij mijn Stuk Verder Schrijven.

Zeker wil ik dat! Goed idee. Het Stuk kan van alles zijn: een document binnen je arbeidsproces waar je niet goed uit komt, een blog, een SEO online tekst, een totale website, een artikel, een informatieboekje. Voor Hospice De Regenboog in Nunspeet maakte ik ook de flyers en uitnodigingen voor hun activiteiten in het kader van het eerste lustrum.

Neem eens contact op via mijn website voor online tekstschrijver. Online is word wide dus dat ik gevestigd ben in Harderwijk maakt helemaal niets uit.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jij kan mij vast helpen!

Helaas kan mijn jaarcontract om financiële redenen niet verlengd worden. Ik werk nu als part-time online communicatiemedewerker voor een goed doel/patiëntenvereniging en ik zou het leuk vinden om nog een paar jaar in zo’n soort functie te werken.

Jij kent mijn blogs en dus ook mijn manier van denken. Als je een plek weet waar ik een rol kan spelen? Ik hoor graag van je! chiel@chielvoerman.nl