Home » Tekstschrijver in Harderwijk

Tekstschrijver in Harderwijk

Update 20 juli 2020 – vanaf september 2020 heb ik een bijna full-time als leerlingbegeleider/verzuimbegeleider in het voortgezet onderwijs. Daarom neem ik geen nieuwe grote klussen meer aan. Als je een tekst hebt die gereviseerd moet worden ben je nog van harte welkom. Ook de huidige contacten kunnen contacten kunnen contact op blijven nemen natuurlijk.

Ik ben niet de enige tekstschrijver in Harderwijk. Maar met mijn ervaring binnen de zorg, het onderwijs en de hulpverlening misschien net degene die jij zoekt.

Tarieven tekstschrijver

Soms is het handig om uit te gaan van een uurtarief, en soms is een totaalprijs meer op zijn plek. Mijn uurtarief zit tussen de 35 en 140 euro (incl. 21% BTW). Een simpel nieuwsbericht zit rond de 50-70 euro en een uitgebalanceerde SEO blog tussen de 60-150 euro.
U kunt de totaalprijs naar beneden brengen door zelf conceptteksten aan te leveren of researchmateriaal voor mij te selecteren bijvoorbeeld.

Onderaan deze pagina kunt u lezen over de ‘abonnementen’ die ik aanbied.

Eenmalig advies voor je website

Ik kijk graag eens samen met jou kritisch naar je huidige website of blog. Ik vergelijk hem met websites van concurrenten en met de huidige ‘standaard’ in de websitewereld. Maar ik kijk vooral naar de vraag: doet de website wat hij moet doen. En wat moet er anders wil je dit wel voor elkaar krijgen. Dat doen we voor € 75,00 (incl. 21% BTW) per advies. Gun je mij na deze website check een opdracht, dan halveren we dit bedrag.

WordPress website maken

Behalve SEO teksten schrijven kan ik ook een hele website voor je maken. Ik doe dit op basis van bestaande WordPress thema’s. En ook hierbij geldt weer: hoe ingewikkelder en groter jouw wensen zijn, hoe meer tijd en energie ik eraan moet besteden. Stel dat je een bestaande website wilt laten overzetten naar een ander domein of naar een nieuw door jou aangeleverd WordPress thema, dan kost dat rond de €390-760 inclusief BTW.
Een compleet nieuwe website maken inclusief teksten schrijven en op de juiste manier plaatsen zal zo tussen de € 545-1500 incl. terecht komen. Ook deze prijs kan je naar beneden brengen door zelf zoekwoorenonderzoek te doen, conceptteksten aan te leveren, researchmateriaal te selecteren etc.
Een compleet nieuwe en ook unieke website komt daar weer bovenuit, zie hieronder.

Proces van nieuwe website coördineren

In samenwerking met andere zelfstandige ondernemers kan ik ook een compleet unieke nieuwe website voor je leveren. Ik kan de coördinatie op mij nemen en namens jou contact onderhouden met de designer en de uiteindelijke bouwers. Natuurlijk schrijf ik dan graag de teksten voor je, maar dat hoeft niet. Een unieke website die speciaal voor jou is ontworpen kost natuurlijk meer. Ook omdat er meerdere personen aan werken die hun boterham willen verdienen. Maar waarschijnlijk levert het jou ook meer op uiteindelijk. Voor zo’n traject geef ik hier geen prijsindicatie, er zijn teveel factoren onduidelijk.

Abonnementen voor content en sociale media

Als u een abonnement bij mij afsluit koopt u op voorhand uren in. De abonnementen betaalt u iedere maand vooraf totdat u aangeeft dat u dit niet meer wilt. Dus u krijgt ook de factuur als u geen gebruik hebt gemaakt van mijn diensten. De tarieven zijn inclusief 21% BTW. Zodra we over het aantal uur heen gaan trek ik aan de bel.

Abonnement ‘Hoognodig’ –
Zo af en toe moet er eens een nieuwsbericht of een evenement gepost worden. Of een formuliertje voor het inschrijven voor een symposium of iets dergelijks. U betaalt € 37,00 per maand voor dit abonnement. Komt neer op ongeveer 1 uur werk per maand. Niet gebruikte minuten kunt u niet meenemen naar de nieuwe maand.

Abonnement ‘Net wat meer’
Iedere maand zijn er wel een paar nieuwsberichten, evenementen of formuliertjes te maken. De ene maand wat meer dan de andere, dat is logisch. De voor jou ingezette uren hou ik netjes bij en ik waarschuw op tijd als u een te groot abonnement heeft afgesloten of als u een overschrijding van de tijd nadert. Uren kunt u niet meenemen naar de nieuwe maand.
U betaalt € 72,00 per maand voor dit abonnement. Komt neer op 2 uur werk per maand.

Abonnement ‘precies goed’

Iedere maand wilt u een paar blogs schrijven die het verkeer naar uw website moeten trekken. De inhoud komt bij u vandaan, maar u vind het fijn als een ander het blog klaar maakt voor publicatie en goed nadenkt over de SEO. Soms is er wat klein onderhoud te doen aan uw website en die onderhandelingen met de websitebouwers die de site ook onderhouden doet u ook liever niet zelf.

Een blog goed herschrijven kost wat tijd en u gaat er zelf geld mee verdienen. Voor € 350 per mand reserveer ik 2 uur per week voor u. U kunt die tijd vrij inzetten.

Abonnement ‘Echt gemakkelijk’
Als u er tijd voor had deed u het zelf. En het liefst zou u iemand in dienst willen nemen voor de online – en schrijfklussen die moeten gebeuren. Kleine organisaties kunnen vaak uit de voeten met 16 uur online communicatiemedewerker per week. Ik bespaar u de extra personeelskosten. Ik zet mij hiermee aardig vast voor andere klussen, dus dit doe ik voor € 620,00 per maand. Berichten schrijven, evenementen plaatsen, Facebookberichten of ander schrijfklussen uitvoeren. Maximum van 20 uur per maand. Gaan wedaar boven uit, dan reken ik € 37 per uur. Niet gebruikte uren gaan niet mee naar de volgende maand.

Abonnement ‘ik heb een freelancer in dienst’

Helaas, dat lukt niet. Want als ik zoveel uur zou maken dat ik niet meer aan andere klussen toekom, ben ik voor de belasting geen freelancer meer. Maar ik sta open voor een vast contract van 24 uur in de directe omgeving van Harderwijk. Dan heeft u een een freelancer in dienst, want vrij wil ik mij wel blijven voelen.

Reiskosten vanuit Harderwijk

Ik doe mijn werkzaamheden als tekstschrijver in Harderwijk. Als we regelmatig een ontmoeting zullen hebben reken ik reiskosten. Bij het kennismakingsgesprek uiteraard niet.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden