Home » Blog » Ik gun het ze

Ik gun het ze

SEO teksten schrijven

Binnen een leuke samenwerking ben ik de laatste weken bijna fulltime bezig met het schrijven van SEO teksten. De website van een psychosociaal hulpverlener heeft een flinke upgrade gekregen. Het design is beter geworden, de bouw is beter geworden. En de teksten en de onderlinge samenhang van de teksten zijn een stuk logischer geworden.

Het was hard nodig.

De laatste loodjes van zo’n samenwerkingsproject zijn niet het zwaarst. De zwaarste momenten vind ik juist de start van het schrijven. Om de juiste SEO teksten te schrijven moet je goed weten waar het over gaat. Voor mij is belangrijk dat ik de ziel van de onderneming ontdek. Daar schreef ik eerder over.

Bij deze website is het gelukt om die ziel te vinden. Omdat ik zelf hulpverlener ben kan ik mij aardig verplaatsen in de doelgroep. En tegelijk kan ik mij ook verplaatsen in de hulpverlener. Hierdoor kan ik ook mijn eigen ziel in de teksten leggen. En op bepaalde punten ook inhoudelijke verbeteringen aanbrengen.
En dat is precies de reden waarom ik graag SEO teksten schrijf voor de zorgsector. Voor hulpverleners en kleine zorginstellingen.

Voor mijn gevoel gaat het dan echt ergens over. En mijn SEO teksten zorgen er met het design en de code voor dat de website straks zijn werk gaat doen. Dat deze hulpverlener gevonden gaat worden.

Ik gun het de mannen waar deze psychosociaal hulpverlener voor werkt namelijk dat ze hem vinden. Het zijn mannen die flink in de knoop zitten met zichzelf. Ze hebben geen controle meer over de keuzes die ze iedere dag weer maken. Als de website is opgeleverd zal ik er meer over vertellen.

Nog even de laatste loodjes. En dan gaat de website online.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *