Home » Blog » Coaching en advies bij het schrijven

Coaching en advies bij het schrijven

schrijfcoach harderwijk

Schrijfcoach.
Dat was ik voor mijn laatste opdrachtgever. Ze kon zelf goed schrijven maar ze had even advies en coaching nodig bij het schrijven. Ze was vastgelopen.

Nou, ik ben graag schrijfcoach want coachen zit aardig in mijn bloed. Ik ben niet zo’n schrijver die alleen met teksten bezig is. Er komt altijd een stuk marketing en klantvriendelijkheid in mee. Maar ook coaching op jou als persoon; wie wil je zijn, wat wil je uitstralen, waar wordt jij blij van? Er zijn genoeg mensen die beter schrijven dan ik. Maar maximaliseren en inspireren zijn vaardigheden die bij mij passen.

Daarom denk ik graag mee met het hele plaatje: klantvriendelijkheid, pr, oubolligheid, etc. Hoe kan je je bedrijf zo handig mogelijk voor het voetlicht brengen.

Ik zie altijd iets wat beter, mooier, sterker of goedkoper kan. Deze vaardigheid wil ik graag voor jou inzetten.

Omdat ik er blij van word. Omdat jij er blij van wordt. Omdat het past bij mij: snelle, korte opdrachten die wel diep gaan.

Herken je dat, dat je wel eens vastloopt bij je teksten? En wat wilde je ook al weer met je onderneming gaan doen? Soms zit je er te dicht bovenop en is het nodig dat iemand even kritisch meekijkt: hoe komt je tekst over. Wat is heel sterk en wat kan gemaximaliseerd worden?

Welkom! Bel mail doe iets!

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *