samenwerken met een christelijk blog

Samenwerken met een christelijk blog

Ik werk zo af en toe eens samen met college zelfstandig ondernemers of ik neem hun diensten af. Op deze pagina staan wat van deze bedrijfjes en ondernemingen die ik van harte kan aanbevelen. Niet allemaal in Harderwijk of Ermelo maar dat maakt tegenwoordig niet meer uit. Wil jij misschien ook samenwerken met een christelijk blog zoals deze website is? Dat kan door het schrijven van blogs of door het leveren van advertenties of affiliatie. Hieronder daarover meer.

Fotoleveranciers

De foto’s die ik gebruik op deze website voor jongerencoaching zijn of zelf gemaakt of afkomstig van onderstaande verzamelsites of ik heb ze zelf gemaakt.

Unsplash

Prachtige rechtenvrije foto’s. Ze komen gewoon je mailbox in als je daarvoor inschrijft. Rechtenvrije foto’s. Je mag er mee doen wat je wilt! En ze zijn prachtig!

Morguefile

Een handige zoekmachine voor rechtenvrije foto’s. Je geeft je engelse zoekterm in en de foto’s worden je voorgeschoteld.

Pixabay

Mooie natuurlijke foto’s. Helemaal niet statisch. Hier kan je ook zelf je foto’s uploaden dan krijg je privileges. Ik gebruik deze eigenlijk het meest.

Adverteren of bloggen op dit christelijke blog

Ik wil graag ruimte bieden aan christelijke ondernemers en aanbieders van zorg of diensten gericht op ouders, docenten, jongeren en studenten om hier wat naamsbekendheid te vergroten. Goede doelen ben ik ook niet bang voor. Denk je dat ik jouw doelgroep kan bereiken, neem dan gerust contact op dan kijken we hoe we het voor elkaar gaan krijgen samen.

Adverteren via affiliateprogramma’s doe ik alleen nog met bol.com.

Concollega’s en andere zelfstandige ondernemers

Masterclass Educatie

Hier werk ik regelmatig in een prettige omgeving. Een studiebegeleidingscentrum met een cursusaanbod op het gebied van talen. Een fijne plek om af en toe eens een gesprek te voeren met jongeren

Asisto,

Bureau voor communicatie, coaching en counseling. Gevestigd in Vlaanderen, Hasselt. Van zwager.

Asisto psychosociale hulpverlening

Psychosociale hulpverlening, pastorale hulpverlening in Hasselt (B), Diepenveen en Heverlee. Van mijn zus. Als je een christelijke hulpverlener zoekt in Belgie dan ben je hier aan het goede adres

Tekstschrijver | Chayah Godschalk

Een tekstschrijver en redacteur met verschillende publicaties op haar naam. Als je met haar in zee gaat steun je Moses in Oeganda. Ze heeft dat zelf mooi verwoord in Mama heeft geen kinderen.

Netwerken

Christenzaken

Christenzaken.nl is het grootste online netwerk voor christelijke ondernemers, vacatures, workshops en bijeenkomsten. Op deze site kun je zoeken naar christelijke bedrijven en christelijke vacatures.

Ik zoek christelijke hulp en Mijnzorg.nl

Website om te zoeken naar christelijke hulp

Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk

Ik sta in de hulpwijzer van het Centrum van Jeugd en Gezin van alle gemeenten op de Veluwe.

Per Saldo,

Belangenvereniging voor mensen met een PGB en hun omgeving. Veel informatie over het PGB. Via de hulpverlenersbank ben ik ook te vinden.

Kruislinks

christelijke startpagina

Blogs die mij inspireren:

Op het tweede gezicht

Sociaal Eigenwijs

Asisto

Mijn eigen website

Stuk Verder Schrijven

Mijn alter-ego die Tekstschrijver is in Harderwijk, websites maakt en sociale media onderhoud voor kleine bedrijven, kleine zorgorganisaties en zelfstandige hulpverleners. Tegenwoordig noem ik mij eigenlijk vooral Virtual Assistent omdat het veel beter de lading dekt van wat ik eigenlijk doe.

Sites waar ik aan meewerk

www.hospicenunspeet.nl

www.ngkermelo.nl

www.facebook.com/christelijkebloggers

www.facebook.com/chielvoermanblogs

 

Related Posts

Vertel het verder!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *