Home » Samenwerken met een christelijk blog

Samenwerken met een christelijk blog

Ik werk zo af en toe eens samen met college zelfstandig ondernemers of ik neem hun diensten af. Op deze pagina staan wat van deze bedrijfjes en ondernemingen die ik van harte kan aanbevelen. Niet allemaal in Harderwijk of Ermelo maar dat maakt tegenwoordig niet meer uit. Wil jij misschien ook samenwerken met een christelijk blog zoals deze website is? Dat kan door het schrijven van blogs of door het leveren van advertenties of affiliatie. Hieronder daarover meer.

Ideeën om over te schrijven

Zou je eens een blog willen lezen over een bepaald onderwerp waarover ik nog niet geschreven heb geef het maar door! Ik zal dan eens kijken of ik er over kan schrijven. Vul het formulier maar in hieronder of reageer via één van de sociale media kanalen.

Gastbloggen

Zou jij eens een blog willen schrijven op mijn blog? Stuur maar eens wat op dan.  Ben benieuwd. Heb jij een blog, website of nieuwsbrief waar je mijn insteek goed kan gebruiken? Neem ook dan contact op via het formulier hieronder of via één van de sociale media kanalen. Ik sta voor veel open.

Kvk 57836981

Concollega’s en andere zelfstandige ondernemers

Ik wil een aantal collega’s of zelfstandige ondernemers noemen waar ik graag zaken mee doe of die ik erg waardeer om wie ze zijn en wat ze doen.

Refreshed
Als je echt geld wilt verdienen met je website ben je bij Jacco en zijn collega’s aan het goede adres. Vanuit Hierden maken zij de mooiste website.

Tekstschrijver | Chayah Godschalk
Een tekstschrijver en redacteur met verschillende publicaties op haar naam. Als je met haar in zee gaat steun je Moses in Oeganda. Ze heeft dat zelf mooi verwoord in Mama heeft geen kinderen.

Asisto
Kleine praktijk voor christelijke psychosociale hulpverlening in Hasselt (B) en Leuven. De praktijkvoerder is mijn zus.

Manuel schrijft uw tekst
Mijn zwager Manuel schrijft teksten voor ondernemers in Hasselt, Belgie.

IQbus
Mieke Wallet is een prettige vrouw die met veel energie en plezier aan de slag is met hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Ze deelt dezelfde visie op hoogbegaafdheid als in mijn blogs te lezen is.

Olifantastisch
Vanessa is het brein achter de magneetborden en – plaatjes van Olifantastisch. Heel fijn om haar borden en magneetjes te gebruiken als kinderen in je gezin structuur en overzicht nodig hebben. Door haar creativiteit verzint ze steeds weer nieuwe toepassingen om het leven vrolijk te structureren.

Fotoleveranciers

De foto’s die ik gebruik op deze website voor jongerencoaching zijn of zelf gemaakt of afkomstig van onderstaande verzamelsites of ik heb ze zelf gemaakt.

Unsplash

Prachtige rechtenvrije foto’s. Ze komen gewoon je mailbox in als je daarvoor inschrijft. Rechtenvrije foto’s. Je mag er mee doen wat je wilt! En ze zijn prachtig!

Morguefile

Een handige zoekmachine voor rechtenvrije foto’s. Je geeft je engelse zoekterm in en de foto’s worden je voorgeschoteld.

Pixabay

Mooie natuurlijke foto’s. Helemaal niet statisch. Hier kan je ook zelf je foto’s uploaden dan krijg je privileges. Ik gebruik deze eigenlijk het meest.

Adverteren of bloggen op dit christelijke blog

Ik wil graag ruimte bieden aan christelijke ondernemers en aanbieders van zorg of diensten gericht op ouders, docenten, jongeren en studenten om hier wat naamsbekendheid te vergroten. Goede doelen ben ik ook niet bang voor. Denk je dat ik jouw doelgroep kan bereiken, neem dan gerust contact op dan kijken we hoe we het voor elkaar gaan krijgen samen.

Affiliate

Ik gebruik op deze website voornamelijk het Partnerprogramma van bol.com. Als een boek of cd ter sprake komt (heel zelden een ander product) dan kunt u via een link op mijn website naar de website van bol.com. In die link zit een kleine code die aan bol.com duidelijk maakt dat je van mijn website komt. Zodra je binnen drie dagen een aankoop doet via bol.com (dat hoeft niet dat boek te zijn) krijg ik een kleine commissie. Het affiliateprogramma zet dan een trackingscookie op je computer. Dat is niet schadelijk voor jou en het levert mij een kleine zakcent op zodat ik deze website in de lucht kan houden. Kijk verder over de privacy en cookies in de cookieverklaring.

Heel soms maak ik gebruik van LinkPizza, dat is een systeem dat producteigenaars de kans geeft hun affiliateprogramma gemakkelijk aan de man te brengen. De werking ervan gaat hetzelfde als bij bol.com.

Hier kan je jezelf aanmelden bij het Partnerprogramma van bol.com en hier bij LinkPizza.

Heb jij een artikel dat goed past bij dit blog, dan sta ik open voor een samenwerking. Neem gerust contact op.

2 reacties op “Samenwerken met een christelijk blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *