christelijk blog blogger in Harderwijk, Ermelo

Deze website is een afspiegeling van hoe ik ben. En dat is redelijk veelzijdig, redelijk eigenwijs en tegelijk bescheiden, snel denkend, kritisch en in principe vrolijk. Hier gaat het voornamelijk over onderwerpen als passend onderwijs, leerlingen, hoogbegaafdheid, prikkelgevoeligheid.

Mijn online ontwikkeling

Mijn eerste website ben ik begonnen toen mijn leidinggevende aangaf dat ik best iets inhoudelijks te zeggen had op het gebied van leerlingenbegeleiding en passend onderwijs. Op dat moment werkte ik namelijk als zorgcoördinator, leerlingbegeleider onder de mooie titel ‘Teamleider Zorg en Onderwijs’.
Dus ik werd blogger in Harderwijk! Tenslotte had ik ook nog een journalistiek propedeuse op zak, dus waarom niet.

Al snel schreef ik op drie websites. Twee daarvan waren gekoppeld aan mijn freelance werkzaamheden. Uiteindelijk liepen de onderwerpen weer zoveel door elkaar dat ik één website heb geschrapt. En ik ging bloggen op dit blog onder mijn eigen naam.

Maar ja, na verloop van tijd merkte ik dat het christelijke karakter van mijn reli-blogs sommige mensen weghield van de blogs over passend onderwijs en jongerencoaching. Dus haalde ik de blogs weer uit elkaar. Nu heb ik dus drie websites.

  • www.stukverderschrijven.nl toegespitst op mijn werkzaamheden als online tekstschrijver en virtual assistent met blogs over marketing, sociale media en online schrijven.
  • www.chielvoermanblog.nl voor mijn blogs over geloven en kerk, jongeren in de kerk, etc.
  • En deze website waar je nu bent over mijn freelance activiteiten die zich vooral richten op jongerencoaching en freelance communicatiewerkzaamheden. De blogs hier gaan vooral over jongeren, autisme, hoogbegaafdheid en onderwijs.

Alle websites hebben hun eigen sociale media kanalen en nieuwsbrief.

Blogger in Harderwijk

In mijn blogs leer je mij kennen als iemand die graag wil losmaken. Ik heb er een hekel aan als organisaties of mensen vastzitten in bepaalde of gedachten. Door mijn gedachten en toepassingen te lezen kan je besluiten of je met mij in zee wilt gaan als externe/tijdelijke leerlingenbegeleider bijvoorbeeld. Of als coach voor een paar uur (niet zo’n echte coach-coach natuurlijk, gewoon op mijn manier).