Home » Freelance communicatie

Freelance communicatie

Als freelance (online) communicatiemedewerker zorg ik ervoor dat de teksten wél geschreven worden, dat de website wél up to date is, en dat de sociale media echt wordt bijgehouden, dat de pr voor je evenement puik in orde is. En als je dat wilt kan ik je ook begeleiden en coachen in het zelf voor elkaar krijgen van deze activiteiten.

Mensen (jouw klanten) zoeken hun informatie tegenwoordig op internet. Als je daar niet goed te vinden bent, dan gaan ze naar een ander. Zo simpel is het.

Alle teksten rond jouw organisatie zeggen iets. Ze geven informatie, maar ze zeggen vooral veel over hoe jij bent. Hoe je te werk gaat, wat je belangrijk vindt. Wat je oplossingen zijn, maar vooral ook waarom die oplossingen de beste zijn voor de klant.

Teksten zijn dus belangrijk, of het nu offline of online is. Maar ondernemers zijn niet hun bedrijf gestart vanwege de website die erbij hoort of vanwege de nieuwsbrieven die verstuurd moeten worden. En binnen zorginstellingen heb je wel wat anders te doen dan het schrijven van teksten of het schieten van mooie plaatjes voor sociale media.

Freelance communicatiemedewerker is voor mij voldoende.

Tijd dus voor een freelance (online) communicatiemedewerker. Soms worden ze ook online tekstschrijver, SEO tekstschrijver, online marketeer, virtuele assistent of zelfs persoonlijk assistent genoemd.

Communicatie

Onder online communicatie valt heel erg veel. Schrijven voor internet en nieuwsbrieven is echt anders dan wat je vroeger op school geleerd hebt.

  • Ik herschrijf teksten zodat ze geschikt zijn voor internet of publicatie in een nieuwsbrief.
  • Ik kan de PR rond evenementen coördineren en uitvoeren.
  • Bijhouden van sociale media.
samenwerken als zzp in harderwijk

Virtual assistent

Ja zo’n hip woord is dat. Ik bedoel er mee dat ik graag allerlei klussen doe. Als het maar te maken heeft met online, internet, sociale media en toetsenborden. en het bereiken van mensen.

  • Het organiseren van een symposium
  • Het schrijven van een nieuwsbrief
  • Het (her) schrijven van protocollen en documenten.
  • etc.

Website opknappen, vullen en bijhouden

Heb jij een blog of website en ben je niet tevreden over de resultaten of de lay-out? Ik optimaliseer de website graag voor je zodat je weer met plezier gaat bloggen en schrijven. Trots zijn op je website, dat zou normaal moeten zijn. Dit doe ik graag voor ondernemingen maar ook voor amateurbloggers.

Kijk hier hoe ik dat doe. Samen met mede zelfstandige ondernemers neem ik ook grote klussen aan.

wereld backup dag

Vraag naar de mogelijkheden

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]