Online tekstschrijver in Harderwijk

Behalve blogger en communicatiemedewerker ben ik online tekstschrijver in Harderwijk. Via Stuk Verder Schrijven schrijf ik teksten die geschikt zijn voor online gebruik. Webteksten, SEO teksten, net hoe je het noemen wilt. Maar ik doe het anders dan veel andere tekstschrijvers. Dat kan je lezen op de site van mijn kleine bedrijf voor tekstschrijven. Ondernemers in de zorg en het onderwijs weten mij te vinden ondertussen, dat heeft te maken met mijn achtergrond als hulpverlener.

Behalve het schrijven van webcontent vind ik het ook leuk om af en toe eens een website te maken. Dat doe ik dan in WordPress. Ik ben vooral gek op het thema Avada. Dus als jou dat wat lijkt, neemt dan vooral even contact op.

Maar het woord tekstschrijver dekt eigenlijk de lading helemaal niet. Soms lijk ik meer op een personal assistent of een virtual assistent. Klussen als evenementen op de website zetten, kleine flyers maken en af en toe eens een PowerPoint bijvoorbeeld.

Op www.stukverderschrijven.nl/blog vind je mijn gedachten over teksten, schrijven, bloggen, SEO, marketing, klantvriendelijk, sociale media etc. Ook staan daar kleine tips om problemen op te lossen die ‘echte’ bloggers tegenkwamen. Tijdens het oplossen van hun problemen schreef ik de tips. En misschien heb jij wel een thema waar je graag mijn ideeën eens over lezen zou.

Naar de tarieven op Stuk Verder Schrijven

Naar het blog op deze site