Freelance online communicatiemedewerker in Harderwijk

Als freelance online communicatiemedewerker (sommigen noemen dat misschien en virtual assistent) ondersteun ik zelfstandige zorgprofessionals, ondernemers en kleine zorginstellingen.
Veel van de ondernemers voor wie ik een website heb gemaakt blijven bij mij hangen voor kleine klusjes aan de website of voor het maken van kleine posters of zelfs PowerPoint presentaties.

En ik merk dat er veel platformen, stichtingen en goede doelen het lastig vinden om zelf bijvoorbeeld de agenda op de website goed bij te houden. Een freelance online communicatiemedewerker of VA kan dan uitkomst bieden.

Een online personal assistent of virtuele assistent neemt allerhande administratieve en secretariële klussen van uw over. En de toevoeging online geeft aan dat hij ook zich ook bezig houdt met de website: nieuwsberichten, pagina’s aanpassen, teksten toevoegen, contactformulieren maken, evenementen aanmaken etc.

De echte secretaresse dingen doe ik niet. Daar moet je een ander voor hebben.

Wat wel:

 • Ik maak nieuwsbrieven Nieuwsbrieven (Clickdimensions, LaPosta, Mailchimp).
 • Ik kan Powerpoint presentaties voor je (af)maken.
 • Met wat hints van jou kan ik nieuwsberichten schrijven op je website.
 • Jouw blogs afmaken voor publicatie of als het onderwerp dicht bij mij zelf ligt kan ik ook zelf een blog schrijven.
 • Bijeenkomsten en activiteiten vermelden op de Evenementenkalender.
 • Teksten redigeren en opmaken zodat ze geprint kunnen worden.
 • Plaatsen van content op sociale media als Facebook, LinkedIn en Instagram.
 • Ik kan helpen bij het organiseren en coördineren van klein symposia of bijeenkomsten.

Onderwerpen:

Het werkt het fijnst als je feeling hebt met de onderwerpen waar je over schrijven moet. En tegelijk is dat niet altijd nodig. De uitdaging kan ik ook vinden in het ontwerpen van een mooie foldertje, de vorm is dan voor mij belangrijker dan de inhoud.

Een niet uitputtend lijstje met onderwerpen waar ik warm voor kan lopen:

 • jongeren
 • hulpverlening
 • sociaal werk
 • loopbaancoaching
 • goede doelen
 • opkomen voor het leven
 • onderwijs
Vertel het verder!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •