freelance online communicatiemedewerker, online tekstschrijver in harderwijk, webcontent, website maken in harderwijk

Als online tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw website prettig te lezen is en goed gevonden wordt door jouw lezers of klanten. Maar er is meer dat ik kan doen.

Ik hou van de vrijheid van de ZZP’er of freelancer. Tegelijk sta ik ook open voor tijdelijke of langere dienstverbanden bij waarde- en mensgerichte organisaties, bedrijven of instellingen. Zo’n 24 uur per week is welkom.

Via mijn bedrijf Stuk Verder Schrijven bied ik mijn diensten aan als freelance online communicatiemedewerker. In veel opzichten komt dit overeen met een virtual assistent. Ik kies voor de term communicatiemedewerker omdat de term tekstschrijver niet de lading dekt. En de term virutal assistent lijkt wat meer voorbehouden aan vrouwen. De term houdt voor mij ook een soort hierarchie in. En daar ben ik juist allergisch voor. Ik werk liever met je mee vanuit mijn vaardigheden, aanvullend op de jouwe.

Op deze pagina een korte introductie van wat ik kan doen en daarna verwijs ik je graag naar de website van Stuk Verder Schrijven waar je overigens ook tips over bloggen kunt vinden.

Wat kan ik voor je doen als freelance online communicatiemedewerker

 • Eenvoudige WordPress website maken voor zorgprofessionals, loopbaancoaches en kleine zorginstellingen.
 • Websites bijhouden websites, agendapunten, inschrijfformulieren, schrijven van nieuwsberichten etc.
 • Jouw teksten afmaken zodat ze online gepubliceerd kunnen worden.
 • Nieuwsbrieven schrijven in LaPosta, Mailchimp of Clickdimensions.
 • Sociale media opzetten en bijhouden.
 • Powerpointpresentaties maken.
 • etc.

Ik merk dat veel platformen, stichtingen en goede doelen het lastig vinden om zelf bijvoorbeeld de agenda op de website goed bij te houden. Een freelance online communicatiemedewerker of VA kan dan uitkomst bieden. In dienstverband heb ik regelmatig gewerkt voor dit soort platforms. Ik schreef er een blog over.

Werkvelden/onderwerpen waar ik mij goed bij voel

Het werkt het fijnst als je feeling hebt met de onderwerpen waar je over schrijven moet. En tegelijk is dat niet altijd nodig. De uitdaging kan ik ook vinden in het ontwerpen van een mooie foldertje, de vorm is dan voor mij belangrijker dan de inhoud. Op deze website vind je ook wat blogs over bloggen en sociale media.

Een niet uitputtend lijstje met onderwerpen waar ik warm voor kan lopen:

 • Jongeren
 • Geloof
 • hulpverlening
 • sociaal werk
 • onderwijs
 • loopbaancoaching
 • goede doelen
Vertel het verder!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •