Online communicatiemannetje

Als online tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw website prettig te lezen is en gevonden wordt.
Heb jij geen tijd of gewoon geen gevoel voor teksten of beeld? Laat dit stukje van ondernemen gerust aan mij over. Door mijn brede interesse ben ik ook breed inzetbaar.

Sociale sector

Vanwege mijn achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik een voorkeur voor ondernemers en organisaties in de softe sector.

Ik werk het prettigs als ik feeling heb met de onderwerpen waarover de teksten moeten gaan. De uitdaging kan ik ook vinden in het ontwerpen van een mooie foldertje, de vorm is dan voor mij belangrijker dan de inhoud.

Communicatiemedewerker

Als een soort virtual assistent kan ik ook de communicatie rond evenementen of lezingen verzorgen. Inclusief de verslaglegging via sociale media.

Ik merk dat veel platformen, stichtingen en goede doelen het lastig vinden om zelf bijvoorbeeld de agenda op de website goed bij te houden. Een freelance online communicatiemedewerker of VA kan dan uitkomst bieden. In dienstverband heb ik regelmatig gewerkt voor dit soort platforms. Ik schreef er een blog over.

Werkvelden/onderwerpen waar ik mij goed bij voel

Jongeren geloof hulpverlening sociaal werk onderwijs loopbaancoaching goede doelen hoogbegaafdheid

Vraag informatie

Op deze website kan ik niet volledig zijn. Daarom wil ik het ook niet. Neem gerust contact op om te kijken of dat project of die klus die jij momenteel hebt bij mij zou kunnen passen.

Lees mijn blogs over communicatie