Home » Blog » Nieuwe website voor Zorg Plus Training

Nieuwe website voor Zorg Plus Training

Ik mocht de nieuwe website voor Zorg Plus Training maken. Geerard Siereveld is met Zorg Plus Training een kleine opleider binnen zorg en onderwijs.

Geerard Siereveld geeft al jaren lang de trainingen BHV en EHBO aan de verpleegkundigen van het hospice in Nunspeet. Ik kwam hem tegen op het symposium van het hospice. Ik was daar aanwezig vanwege mijn vrijwilligerswerk als PR-medewerker en webmaster.

Zorg Plus Training is zo’n leuk voorbeeld van een klein bedrijf dat de zorg ‘raakt’ maar het zelf net niet is. Ik was eerder zo brutaal geweest om hem wat verbeteringen voor te stellen voor zijn website. Op het symposium kwamen we elkaar tegen. En na onze kennismaking vertelde hij al snel dat ik zijn nieuwe website maken mocht.

Hij zocht een website ‘zoals hij hem zelf zou maken’ en daarom ben ik aan de slag gegaan met een WordPress site met een rustige uitstraling. De teksten moesten allemaal herschreven worden. De foto’s zijn voornamelijk gemaakt door zijn vrouw.

Zorg Plus Training is duidelijk een onderneming met een ziel. Dat spreekt wel uit de visie ‘opleiden met hoofd, hart en handen’ die op de site ook mooi wordt uitgelegd.

Zie hier het resultaat

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *