Wat is jouw goede reden om te spijbelen?

15/12/2017 dit blog is niet meer actueel.

Wat is jouw goede reden om te spijbelen? Een poos geleden schreef ik een blog op mijn Linkedinpagina over spijbelen. Ook op deze site kom je verschillende keren het woord spijbelen wel tegen. Ik zet hier gelijk maar even een link naar alle artikelen waar het woord in voorkomt op deze website. Niet nu al gaan lezen natuurlijk. Als je geen zin hebt om verder te lezen, scroll dan naar beneden en bekijk mijn filmpje.

Dat blog is door heel veel mensen gedeeld. Het viel op dat het vooral gedeeld werd door mensen die vanaf de zijlijn te maken hebben met het onderwijs. Heel veel leerplichtambtenaren en ambulant begeleiders. Mensen dus die veel met spijbelaars te maken hebben en vooral heel veel met leerlingen bij wie het niet allemaal lekker loopt. Vanuit school gezien: leerlingen die zich niet goed gedragen.

Ik ben benieuwd naar jouw reden om te spijbelen

Maar spijbelen is ergens goed voor. Jij moet een goede reden om te spijbelen hebben. Want anders doe je het niet. Wat schiet jij er mee op? Waarom voel jij je gedwongen om te spijbelen? Dat wil ik dus wel eens van jou weten.

Alle professionals weten het zo goed en toch blijft spijbelen bestaan. Ik denk ook dat ik het wel weet. Maar wil jij mij even bijsturen a.u.b. Bekijk even dit filmpje en reageer onder dit bericht of als je dat prettiger vind via de email, whatsapp of via een pb op de facebookpagina.

En wie weet heb je een vriend of vriendin die hier ook iets over te zeggen heeft?

En stel nu dat jij er zo één bent die denkt: niemand begrijpt mij maar het gaat gewoon echt niet goed op deze manier, aarzel dan niet en maak een afspraak!

Chiel Voerman
volg mij!

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Communicatiemedewerker. Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Communicatiemedewerker. Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *