Interim leerlingbegeleider

Ik zoek iemand die de begeleiding/coaching van enkele leerlingen overneemt.

Ik zoek iemand die tijdelijk de zorgcoördinator of leerlingbegeleider kan vervangen.

Ik zoek iemand die eens met ons meedenkt over Passend Onderwijs.

Ik zoek iemand die met frisse blik aanpassingen kan voorstellen voor kinderen met autisme of andere prikkelgevoeligheid in mijn lokaal of in mijn manier van presenteren.

Ik zoek iemand die met mijn beginnende leerkrachten eens de theorie over autisme en hoogbegaafdheid doorneemt.

(Externe) leerlingbegeleider gevonden

Met mijn ervaring binnen onderwijs en zorg help ik jou uit de brand met die leerlingen waar je nu niet voldoende tijd in kunt steken. Of misschien zoek je een inval zorgcoördinator.

Blogs over passend onderwijs en leerlingbegeleiding

Brutaal op school
Brutaal op school

Kan een waarom vraag brutaal overkomen bij een docent? Zeker! Nou, dat was wel nieuw voor de nieuwsgierige snel denkende leerling die tegenover mij zit. In dit blog schrijf ik over ‘brutaal op school’…

Motivatie binnenstebuiten
Motivatie binnenstebuiten

Ik heb het geluk om weer drie ochtenden in de week rond te mogen lopen op een school voor voortgezet onderwijs. In een rol die dicht bij mijn hart ligt: Ik mag leerlingen die er op het eerste gezicht …

Herken jij de onderpresteerder?
Herken jij de onderpresteerder?

Mijn zoontje zegt wel eens dat hij niet meer naar school gaat. Maar onlangs hoorde de moeder van een 18-jarige zoon dit ook gezegd worden: ik ben nu 18 dus ik kan mijzelf afmelden. Ik ga niet meer naa…