Interim leerlingbegeleider

Ik zoek iemand die de begeleiding/coaching van enkele leerlingen overneemt.

Ik zoek iemand die tijdelijk de zorgcoördinator of leerlingbegeleider kan vervangen.

Ik zoek iemand die eens met ons meedenkt over Passend Onderwijs.

Ik zoek iemand die met frisse blik aanpassingen kan voorstellen voor kinderen met autisme of andere prikkelgevoeligheid in mijn lokaal of in mijn manier van presenteren.

Ik zoek iemand die met mijn beginnende leerkrachten eens de theorie over autisme en hoogbegaafdheid doorneemt.

(Externe) leerlingbegeleider gevonden

Met mijn ervaring binnen onderwijs en zorg help ik jou uit de brand met die leerlingen waar je nu niet voldoende tijd in kunt steken. Of misschien zoek je een inval zorgcoördinator.

Blogs over passend onderwijs en leerlingbegeleiding

Want ik was afgeschreven
Want ik was afgeschreven

Misschien herken je dat wel. Soms lees je een artikel dat je bijzonder raakt. Dat had ik vandaag met het artikel ‘De kracht van een betrokken leerkracht’ in het ChristenUnie ledenmagazine van Septembe…

Goede redenen om te bloggen
Goede redenen om te bloggen

Sommigen zeggen dat bloggen echt een noodzaak is voor moderne bedrijven. Maar je bent geen ondernemer geworden om je te laten opjagen door wat anderen vinden. Toch zijn er veel goede redenen om te blo…

Schreeuwen kan ook via ZOOM
Schreeuwen kan ook via ZOOM

Op sommige scholen voor voortgezet onderwijs hebben de leerlingen nog steeds online les via Zoom. De lessen worden dan aangevuld met contactmomenten of lessen op verzoek in de school zelf. Het valt mi…