interim leerlingenbegeleider, inval zorgcoordinator, communicatiemedewerker

Interim leerlingenbegeleider

Met mijn ervaring binnen onderwijs en zorg kan ik diegene zijn die jou uit de brand helpt als interim leerlingenbegeleider of zorgcoördinator. Of zoek jij een nuchtere coach met verstand van jongeren, burnouts en hoogbegaafdheid? Lees verder.

Zit jij op hete kolen?

Misschien herken je dit wel:

 • Ik geloof dat ik op de stand-by sta.
 • Ik geloof dat ik gek ben.
 • Ik heb zoveel gedachten in mijn hoofd, het moet er uit!
 • Ik heb een diagnose gekregen maar ik weet niet hoe ik ermee moet leven.
 • Ik zit vast in mijn werk en ik ben bang dat ik een burn-out krijg.

Of misschien werk je op een school:

 • Ik zoek iemand die de begeleiding/coaching van enkele leerlingen overneemt.
 • Ik zoek iemand die tijdelijk de zorgcoördinator of leerlingbegeleider kan vervangen.
 • Ik zoek iemand die eens met ons meedenkt over Passend Onderwijs.

En verder

Misschien zit dat wat jij zoekt er net niet bij. Neem toch voor de zekerheid maar contact op want we komen er samen vast uit. Als de toon van mijn blogs jou bevalt en de manier waarop ik in het leven sta dan krijgn we vast een match. In principe kan je mij benaderen over ieder thema waar ik over schrijf. Wie weet een lezing, workshop of een gastblog.

Vertel het verder!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •