Home » Blog » Hospice magazine

Hospice magazine

magazine interview

Hospice De Regenboog brengt bijna ieder jaar een magazine uit. Dit jaar mocht ik het hele proces rond het magazine coördineren. Vandaag zag ik het papieren resultaat. Leuk om het magazine nu eindelijk in de handen te houden.

Het was leuk om mensen te interviewen en daar vervolgens een mooi verhaal van te maken. Mijn hulpverlenersachtergrond helpt daar wel bij merk ik. En eerlijk gezegd heb ik nog mooiere verhalen gehoord dan die ik mocht opschrijven voor het magazine.

Mooi proces om samen met de directeur en anderen te bepalen wat er in het magazine moest komen. Heerlijk om dat in alle vrijheid ook te mogen vormgeven. Vooral de rubriek ‘betrokken buitenstaanders’ vind ik zelf een leuk idee.

Het contact onderhouden met de drukker en de adverteerders was ook leuk om te doen. Ik hou wel van zo’n regelklus. Leuk om met elkaar ergens aan te werken. Helemaal leuk omdat voor zo’n goed doel te doen en te weten dat het blad straks door heel veel mensen gelezen gaat worden.
We weten dat sommigen hem bij het oud papier zullen gooien, maar anderen bewaren hem echt op een bijzonder plekje.

Je kunt het magazine bekijken op de website van het hospice. Zoek je ook iemand die interviews afneemt en stukken klaar voor publicatie maakt? Neem contact op!

Vertel het verder!
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *