hoogbegaafd in de kerk en op school

Het vorige blog ging over hoogbegaafd en geloven. Ik was namelijk bij het symposium van Choochem geweest. Momenteel staan de opnames van dat symposium op de website van deze vereniging. Ik geef ook de link naar de presentaties over hoogbegaafd en studeren.

Naar hoogbegaafd en geloven.

Naar hoogbegaafd en studeren

volg mij!

Chiel Voerman

Blogger, communicatiemedewerker en coach at www. stukverderschrijven.nl
Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil losmaken, maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

 • Deze week kwam het NGK-Jeugdwerk met een mooie visie op jongeren in de kerk naar buiten. Ze zijn trots op de brochure 'Gemeente in ontwikkeling'.…
 • Soms staat de muziek aan terwijl je er eigenlijk helemaal niet naar luistert. Stom toch, zonde van de elektriciteit. Toch gewoon aan laten staan, want…
 • Gedachtenspinsels rond de gedachte 'de kerk zit geloven in de weg'. Iedereen die mij kent weet hoe het bij mij werkt. Beetje scherp en nooit…
Vertel het verder!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One thought on “Hoogbegaafd in de kerk en op de hogeschool”

 1. Pingback: Hoogbegaafde jongeren in de kerk hebben lef nodig « Maximalispiraties

Comments are closed.