hoogbegaafd in de kerk en op school

Het vorige blog ging over hoogbegaafd en geloven. Ik was namelijk bij het symposium van Choochem geweest. Momenteel staan de opnames van dat symposium op de website van deze vereniging. Ik geef ook de link naar de presentaties over hoogbegaafd en studeren.

Naar hoogbegaafd en geloven.

Naar hoogbegaafd en studeren

volg mij!

Chiel Voerman

Freelancer en communicatiemedewerker at Chiel Voerman en Stuk Verder Schrijven
Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil losmaken, maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken. Kijk ook op www.stukverderschrijven.nl
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Vertel het verder!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “Hoogbegaafd in de kerk en op de hogeschool”

  1. Pingback: Hoogbegaafde jongeren in de kerk hebben lef nodig « Maximalispiraties

Comments are closed.