Hoogbegaafd in de kerk en op de hogeschool

Het vorige blog ging over hoogbegaafd en geloven. Ik was namelijk bij het symposium van Choochem geweest. Momenteel staan de opnames van dat symposium op de website van deze vereniging. Ik geef ook de link naar de presentaties over hoogbegaafd en studeren.

Naar hoogbegaafd en geloven.

Naar hoogbegaafd en studeren

Related Posts

  • Mijn eerste website was een blog met de naam SPHVRMN. Daarmee was ik begonnen toen mijn leidinggevende aangaf dat ik best iets inhoudelijks te zeggen…
  • Omdat hoogbegaafdheid een steeds groter thema wordt in mijn praktijk heb ik het boek 'Hoogbegaafde Volwassenen' gelezen en uitgebreid beschreven. Deel 1.
  • In de kerk waar we naar toe gaan zingen we niet heel veel psalmen. Als we ze zingen dan zingen we ze vaak wel helemaal…

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Communicatiemedewerker. Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.

Eén gedachte over “Hoogbegaafd in de kerk en op de hogeschool

  • Pingback:Hoogbegaafde jongeren in de kerk hebben lef nodig « Maximalispiraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *