Home » Blog » Heeft uw camping een nieuwe website nodig

Heeft uw camping een nieuwe website nodig

camping website nieuw

Net als veel andere kampeerders ben ik op zoek naar een camping. Echte kampeerders boeken hun vakantie niet maanden van tevoren. Ze zoeken het avontuur immers en willen zich niet vastleggen op een plek die misschien wel tegenvalt. Veel campings hebben een oude website valt mij op. Dat stoot af. Heeft uw camping een nieuwe website nodig?

Camping website

De website van een camping is echt wel belangrijk. Mensen willen een goede indruk krijgen van de camping. Dus de foto’s moeten actueel en scherp zijn. Niet te creatief want ze moeten vooral een echte indruk geven. Hoe dicht staan die tenten naast elkaar? En hoe veilig is het voor de kinderen als ze alleen ronddwalen op de camping? Dat moet allemaal op die website terug te vinden zijn. De camping website is voor mij geslaagd als ik kan voelen dat de beheerders hun bed uitkomen om mij een prettige tijd te bezorgen. Op de manier zoals ik dat wil.

Kampeerders kritisch

Kampeerders nemen de camping website helemaal serieus. Dus veel potentiële gasten zullen afhaken als ze een oude website tegenkomen: lelijke ouderwetse foto’s, rare menu’s uit de beginjaren van het internet, veel interne links die de bezoeker alleen maar in rondjes leiden, etc.
Als kampeerder voel ik mij niet serieus genomen als ik zo’n oude website bekijk. Heel soms kan je van een oude camping website afleiden dat de eigenaren heerlijke natuurmensen zijn die de hele dag met de voeten in de klei hun uiterste best doen om het de gasten naar de zin te maken. Maar meestal komt het slordig over.
Weet je wat ik dan vaak denk? Dat de camping zijn eigen bestand aan vaste gasten wel heeft en mij als nieuwe gast niet nodig heeft. Is dat de bedoeling?
Ik schrijf vaak voor zorginstellingen en hulpverleners omdat ik hen een fijne doelgroep vind. Voor hen beschreef ik hier waarom een actuele website belangrijk is. Dat kan je gemakkelijk vertalen naar de website van een camping.

Laat kampeerders die camping vinden

Bij ondernemers ben ik op zoek naar de ziel van hun onderneming. Bij campingeigenaren is die ziel ook te vinden denk ik. Ik ga er graag met jou naar op zoek. Want als we die ziel vast kunnen leggen in online content voor je website komen de kampeerders die jij verdient. Jij en de campinggasten zullen bij elkaar passen. Waardoor het werkplezier voor jou vooruit gaat en het verblijf fantastisch wordt voor de gasten.

Hmm, camping websites als nieuwe doelgroep, ik vind het helemaal prima! Er zijn er nog genoeg die een opknapbeurtje kunnen gebruiken.
Neem gelijk contact op!

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *