Een blog over de hemel

Een blog over de hemel

In de omgeving waar ik nu werk kijken mensen erg uit naar de hemel. Niet dat het een echt gespreksonderwerp is, maar het lijkt erop: de hemel is de belofte en het uiteindelijke doel na een leven op aarde vol met ‘leiden om Christus wil’.

Ik ben zelf niet veel met de hemel bezig. Het leven op aarde vind ik veel belangrijker. Omdat we juist op deze aarde gezet zijn als kinderen van God. In de hemel op aarde leven mensen in Gods koninkrijk. De juiste man op de juiste plek. De aardse dingen hemels doen, dat is voor mij voorlopig de hemel.

De rest wat ik in dit blog over de hemel zou willen schrijven staat eigenlijk in dit lied van Sela ‘Heer, we kijken omhoog’. Niet een vreselijk zuivere versie maar de entourage maakt dat weer goed.

Dit inimini blog over de hemel schreef ik in het kader van de #bloghop van christelijke bloggers. Het thema is aangereikt door Lineke. Op haar blog zie je waarom ze voor dit thema koos en kan je alle inzendingen lezen.

Chiel Voerman
volg mij!

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

 • Op 23 maart zal het theaterstuk The Passion in Nunspeet te zien zijn. Het doet wat stof op waaien zeg in het kleine redelijk christelijke…
 • Het spreekt wel tot de verbeelding vind ik: Een heer die plotseling opstaat van een feestmaal en besluit naar huis te gaan. Alsof hij ineens…
 • Deze week kreeg ik naar aanleiding van mijn laatste blogs het lied 'Zou God soms evangelisch zijn' van Martin Brand en het lied 'Schild' van…
Vertel het verder!
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *