nieuwe site chiel voerman blog over geloven

Na lang wikken en wegen heb ik besloten een nieuwe site te starten. Op deze website komen de blogs van www.stukverder.nl en chielvoerman.wordpress.com bij elkaar. Daar zijn een paar redenen voor.

Reden 1: ik ga stoppen met coaching.

Ik ga stoppen met de coaching, dus het in stand houden van de site Stuk Verder heeft niet zoveel zin. Tegelijk stonden daar veel waardevolle blogs die ook vaak gelezen worden. Die moeten wel behouden blijven. Hopelijk vinden mensen snel de weg naar deze website.

Ik ga stoppen met coachen omdat ik een part-time baan gekregen heb als communicatiemedewerker. Mijn kleine bedrijf in online tekstschrijven blijf ik gewoon doen. Kijk maar op Stuk Verder Schrijven

Reden 2: de gratis wordpress beperkt mij

De gratis WordPress site beperkte mij in wat ik wil met mijn blogs. Ik werd steeds vaker benaderd door bloggers en ondernemers om eens een blog voor hen te schrijven. Om een product of een boek naar voren te halen. Dat vind ik erg leuk om te doen. Ook miste ik plug-ins die ik wel kon gebruiken op mijn andere websites. Oftewel, deze nieuwe site heeft meer mogelijkheden.

Reden 3: de blogs gingen teveel in elkaar over

Ik kon niet meer goed kiezen wat ik wilde schrijven op welk blog. Het ging op beide websites over jongeren en geloven de laatste tijd. Op deze website komt alles mooi bij elkaar.

Toekomst, we gaan het zien.

Op deze website zie je ook wat ik als freelancer nog voor je zou kunnen betekenen. Maar verder blijf ik lekker bloggen over allerlei onderwerpen. En als mijn jaarcontract toch niet wordt verlengd dan staat deze site klaar om mijzelf verder te profileren.

Onderwerpen op deze nieuwe site

De onderwerpen zullen redelijk hetzelfde blijven. Al zal het onderwerp ‘onderwijs’ wat verder naar de achtergrond gaan. Het onderwijs maak ik nu alleen nog mee als ouder en niet meer als zorgcoördinator en leerlingenbegeleider. Geloven, jongeren in de kerk, maatschappij, hulpverlening, maar ook gewoon echte geloofsblogs over een bijbeltekst o.i.d. Via het menu op deze website kan je de verschillende onderwerpen/categorieën bereiken. Op de voorpagina zie je steeds van alle onderwerpen de laatste paar blogs.

Wie weet komt er eens een onderwerp bij of valt er eens één af. Als je zelf een onderwerp hebt waar je eens iets over wilt lezen dan hoor ik dat graag van je. Verder sta ik open voor alle soorten van samenwerking. Gastblogs, reviews etc.

Excuses

Alvast excuses voor die blogs die er nog niet helemaal goed uit zien of waar nog dode links in zitten. Omdat ik veel blogs heb overgenomen kloppen soms links niet. Ook hebben sommige blogs geen goede foto omdat het voor één van die andere sites niet nodig was om zo’n ‘uitgelichte foto’ te gebruiken. Ik moet er nog even helemaal door. Maar ik zag verder niet zo’n reden om te wachten met het lanceren van deze site. Ik vind het veel te leuk.

tip: abonneer je op de nieuwsbrief, dan hoef je mijn site niet in de gaten te houden. Dan krijg je gewoon een mailtje met de nieuwste blogs.

volg mij!

Chiel Voerman

Freelancer en communicatiemedewerker at Chiel Voerman en Stuk Verder Schrijven
Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil losmaken, maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken. Kijk ook op www.stukverderschrijven.nl
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

 • In het Nederlands Dagblad van 9 juni 2018 doet Chiel Smaling wat aanbevelingen voor kerken als het gaat om kerk en jongeren. Hij heeft met…
 • Wat is nou jouw droomkerk? Vanochtend in de kerkdienst kregen we de droomkerk van onze dominee te zien. Mooie droom. Lijkt flink op de kerk…
 • Een groep jongeren doet belijdenis in de achtertuin van een gemeentelid. Ze voelden er weinig voor om belijdenis te doen voorin een kerk die afgeladen…
 • Zoals in een van de reacties op mijn vorige blog ook gesteld werd gaat het erom dat God de eer krijgt binnen een kerk en…
Vertel het verder!
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *