christelijk blog blogger in Harderwijk, Ermelo

In 2017 heb ik na lang wikken en wegen besloten om al mijn blogs op één website te zetten. En alleen voor het tekstschrijven een aparte blog aan te houden.

Ik had alleen het idee dat de mensen die mij professioneel volgen de zogenaamde ‘reli-blogs’ niet zo konden waarderen. En nu ik weer als ZZP door het leven ga, is het belangrijk dat de dingen niet teveel door elkaar lopen. 

Dus vanaf nu is er weer een tweede website bij. Een christelijk blog voor mijn reli-blogs en deze website over passend onderwijs enzo.

Voorlopig zullen mensen op een ‘he wat vervelend pagina’ uitkomen. Maar de meest gelezen blogs hebben netjes een redirect gekregen naar www.chielvoermanblog.nl

Ik blijf van beide websites voorlopig de blogs ook delen op het oude Instagramadres en op Facebook.

Chielvoerman.nl is website over passend onderwijs etc.

Deze website gaat nu vooral over mijn activiteiten als freelancer, met een kleine doorverwijzing ook naar mijn leven als online tekstschrijver onder de naam Stuk Verder Schrijven.

Hier blijven blogs komen over de onderwerpen waarop ik ook inzetbaar ben als freelancer. Dus het gaat over passend onderwijs, leerlingbegeleiding, jongeren, hoogbegaafdheid, autisme, etc. En dat is nog steeds erg breed.

Mijn eerste aanvraag voor de Flitshulp! is ook alweer binnen.

Nieuwe website: www.chielvoermanblog.nl

De blogs over hoe ik mijn geloof in God ervaar en hoe ik naar de kerk kijk zijn verhuisd naar www.chielvoermanblog.nl. Als je wilt kan je daar direct gaan kijken. Of je inschrijven op mijn nieuwsbrief.

Daar dus de blogs over ‘jongeren in de kerk’, ‘hoogbegaafd en geloven’, ‘muziek in de kerk’ en andere gedachten vanuit het christelijk geloof.

Hopelijk kan ik zo iedere lezer weer beter bedienen!

Vertel het verder!
  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *