dankdag 2018, werk zoeken

Vandaag is het in veel protestants kerken Dankdag 2018. Een mooi moment om je dank aan God extra uit te spreken: bedankt voor het leven, gezondheid en het eten en drinken dat er afgelopen jaar weer was.

Niet alles was vanzelfsprekend. Door de droogte op het land is het best spannend om de schappen in de winkels op een goede manier vol te krijgen. En op de Veluwe merken we het nog steeds: de droogte heeft echt wel sporen nagelaten in het bos en op de hei.

Een jaar met werk voor ons beiden. Veel mensen staan daar niet bij stil, maar als je tijden hebt meegemaakt waarin je niet kon werken is het bijzonder om gewoon een jaar lang wél te kunnen werken. En nog met plezier ook. Dankdag 2018 is echt wel een dag om dankbaar te zijn.

Helaas gaat dat werk voor mij wel stoppen. Alle goede doelen hebben te maken met een teruglopend ledenaantal. Daarom is het niet mogelijk om mijn jaarcontract te verlengen. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om op een rustige manier de onlinecommunicatiewereld verder in te duiken. Veel van geleerd.

Het betekent ook dat ik op dit moment dus weer op zoek moet naar ander werk. Altijd een lastige keuze weer, die keuze tussen ZZP en loondienst. Voorlopig is een parttime contract in onze gezinssituatie het prettigst. Een vast inkomen geeft rust. En rust is belangrijk om te kunnen genieten. Werk zoeken lijkt gemakkelijker dan het is.

En tot dat werk is gevonden heb ik weer tijd voor klussen op het gebied van onlinecommunicatie, nieuwsbrieven schrijven of weer op het gebied van coaching.

Als lezers van mijn blog kennen jullie mijn manier van denken. En weet je ook dat ik niet op ieder plekje gelukkig kan worden. En wie weet kom je ineens ergens een ‘gat’ tegen waar ik precies in pas. Als je mijn cv wilt bekijken kan dat op LinkedIn. Laat het maar weten.

 

Vertel het verder!
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *