Home » Blog » Communicatie rond feestelijke activiteiten

Communicatie rond feestelijke activiteiten

communicatie rond feestelijke activiteiten

Met ongelooflijk veel plezier heb ik de afgelopen tijd de communicatie rond feestelijke activiteiten gedaan. Feestelijke activiteiten die horen bij een lustrum. Het 5 jarig bestaan van een kleine zorgorganisatie.

Leuk om voor de uitnodiging verschillende opties te maken met Canva. Als startende tekstschrijver is het prettig om mooie dingen te maken met gratis tools. Misschien kan het mooier met duurdere programma’s maar voorlopig waren we hier tevreden mee. Het betrokken team heeft het uiteindelijke ontwerp gekozen waarna ik het verder ging optimaliseren. Mooi om dat zo samen met de opdrachtgevers te doen.

De uitnodiging werd een digitale flyer in drie versies die via de email verspreid werd. En zo maakte ik gelijk kennis met Mailchimp en werd mijn vaardigheid van het samenvoegen en verzenden van brieven via Word weer aangescherpt. Van zo’n opdracht leer je altijd weer meer dan je voor de opdracht zelf per se nodig hebt.

Op de uitnodiging uiteraard de link naar de speciale lustrumpagina op de website van de zorgorganisatie. Een introductie op de lezingen, een korte bio van de sprekers en natuurlijk een pdf van de programmatijden.

Communicatie van feestelijke activiteiten gaat natuurlijk prima via Facebook en Twitter. Leuk om steeds een stukje van de sluier te lichten en de genodigden langzaam op te warmen voor de feestelijkheden. Omdat deze zorginstelling zo vreselijk gedragen wordt door de plaatselijke middenstand en inwoners werden de berichten ook veel gelezen en gedeeld. En zo werd het lustrumfeest een feest van iedereen. Nog voor het feest begonnen was. Hoe leuk is dat!

En het staat zo ‘af’ als dat ontwerp van de uitnodiging dan ook de basis wordt voor de presentaties tijdens het symposium en voor het programmaboekje voor de bijeenkomst met vrijwilligers, etc. Het liefst zou ik dan ook nog servetten laten drukken met hetzelfde ontwerp.

Maar goed, deze feestelijkheden zijn weer voorbij. Nog even wat nabranders via de website en Facebook en dan zal dit vuurtje weer uitgaan.

Zoek jij iemand die de communicatie rond jouw feestelijke activiteiten voor zijn rekening wil nemen? Neem contact op. Ik maak er graag samen met jou een succes van.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *