Home » Blog » Boeken over passend onderwijs

Boeken over passend onderwijs

boeken over passend onderwijs

Moet je als werkgever nog kiezen wat je je medewerkers cadeau gaat doen dit jaar? Mag ik een paar tips geven voor Sinterklaas- en kerstcadeaus? Dit zijn ook heel geschikte boeken om uit te reiken op de dag van de docent bijvoorbeeld. Of bij een diplomering van jonge onderwijzers en docenten. Een rijtje boeken over passend onderwijs. Dit zijn affiliatelinks, dat betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij iets aanschaft via een van deze links. Jij krijgt een kleine onschuldige cookie.

Boeken over passend onderwijs

Boeken over autisme

En natuurlijk het in mijn ogen verplichte boek Hoogbegaafde volwassenen, zet je gaven intelligent en positief in. Dit boek geeft veel inzicht in hoe je ook kan kijken naar hoogbegaafdheid, definities, wetenschappelijke inzichten. Ik schreef er twee blogs over. Deel 1, deel 2

Hier kan je het gelijk aanschaffen. Het zou geweldig zijn als volledige teams dit boek zouden lezen en zo kunnen leren hoe volwassenen naar hoogbegaafdheid kijken. Kinderen die hoogbegaafd zijn kunnen het allemaal nog niet zo verwoorden namelijk.

Boeken over ADHD

Welk boek over passend onderwijs moet er nog bij?

Heb ik jouw favoriete boek over passend onderwijs nog niet genoemd? Geef hem gerust door via een reactie onder dit blog of via de email. Dan zet ik hem er bij!

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *