kleurig is het thema voor de bloghop

De #bloghop bestaat deze maand precies een jaar! Het eerste thema was ‘liefde’. Logisch natuurlijk, want het was februari!
Dit hele jaar zijn er veel thema’s geweest en zijn veelkleurige blogs geschreven over die verschillende thema’s. Leuk om te lezen, leuk om te schrijven.

Hopelijk doen er deze maand weer veel mensen mee. Ik mocht als winnaar van de #bloghop van januari 2016 het nieuwe thema uitkiezen.

En ik kies voor het woord

Kleurig.

Het leek mij een keurig thema om in deze liefdesmaand over te bloggen. Zonder liefde weinig kleur immers? De uitslag van de #bloghop van januari las ik op een natte grijze saaie zaterdag in januari toen ik rondliep in een blauwe doos met gele letters waar je overprikkeld kan worden door alle kleur en bontigheid. Een dag waarop de kinderen blij rondzwemmen in de ballenbak en ik mij van beneden naar boven verplaatste in een grote PAX klerenkast.

Kleurig

studentencoach harderwijk, ermelo, amersfoort, zwolleIk word daar vrolijk van en jullie misschien ook! Vrolijkheid hoort bij blijdschap. En blijdschap hoort bij het koninkrijk van God lees ik in Romeinen.

Gewoon even een feest deze maand. Niet verkleed zoals bij het carnaval straks maar echt, real, oprecht en doorleefd.

En Kleurig daar kunnen de kookbloggers, de fotobloggers en de ruim-alles-netjes-op-bloggers vast ook veel mee. Trek je verfschort aan en ga helemaal los! Het thema is Kleurig maar het woord hoeft er niet in voor te komen. Als hij maar Kleurig is en ademt. Alle andere woorden met het woord kleur mag ook: kleur, kleuren, gekleurd, kleurend, enz.

Een Kleurig jubileum #bloghop immers!

Laatste dag is 27 februari 2016.

Succes!!

De spelregels:

 1. Schrijf op je eigen blog over het thema of onderwerp dat de host heeft gekozen.
 2. Publiceer het op je eigen weblog en vermeld in of onderaan het bericht dat je meedoet aan de #bloghop. Vermeld hierbij een link naar het weblog van de host.
 3. Ga naar het weblog van de host en laat een url-link naar jouw blogpost achter in een reactie onder het blogbericht van de host.
 4. Laat eventueel via Facebook, Instagram, Google+, Twitter of andere #bloghop christelijke bloggerssociale media weten dat je meedoet aan de #bloghop. Gebruik hiervoor #bloghop. Je kunt ook het bijbehorende logo gebruiken zodat de #bloghop herkenbaarder wordt voor andere bloggers. (vrij te kopiëren)
 5. Let op! Stuur je inzending in vóór de deadline die de host heeft genoemd in zijn of haar blogbericht. De host maakt zo snel mogelijk na de deadline op zijn of haar weblog bekend wie de winnaar is van de bloghop.

Ps. Het is toegestaan meerdere artikelen in te sturen.

Alle andere thema’s en inzendingen kan je lezen via de blog van de christelijke webloggers.

 

Vertel het verder!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

36 thoughts on “#bloghop februari 2016 “Kleurig””

   1. Die kon ik nog niet, wat mooi! Daarin past rood mij toch nog goed, ik ben een gevoelsmens. Ik ben al hooggevoelig en door mijn verleden, waarin ik moest overleven is dat nog verder getraind. Maar ook het groen komt bij mij sterk naar voren want ik ben erg creatief, mijn hoofd zit vaak vol met ideeën. Leuk dit schema van Bono.. Dank je wel!

 1. Pingback: Uitslag #bloghop februari 2016 | Maximalispiraties
 2. Pingback: Doe mij zo’n Steffen! Ach nee, laat ook maar. – Maximalispiraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *