nieuwe site chiel voerman blog over geloven

Over deze site

Mijn eerste website was een blog met de naam SPHVRMN. Daarmee was ik begonnen toen mijn leidinggevende aangaf dat ik best iets inhoudelijks te zeggen had op het gebied van leerlingbegeleiding en passend onderwijs. Al snel schreef ik op drie websites.
En hoe dichter de onderwerpen bij elkaar kwamen hoe lastiger het werd om te bepalen welk blog ik nu op welk website moest publiceren. Daarom de koe bij de horens gevat en twee websites samengevoegd. De website van Stuk Verder Schrijven, mijn merknaam van waaruit ik mijn online communicatiewerkzaamheden uitvoer bestaat nog.

Hoe kan je deze site gebruiken

Hopelijk lees je alles wat ik op deze site neerzet. Maar dat zal wel niet. Via de sidebar kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Maximaal één keer in de maand zal ik je dan een mailtje sturen met daarin een kleine inleiding op mijn nieuwe blogs en een link er naar toe. Dan hoef je deze site niet zo in de gaten te houden.

Op de homepage zie je steeds de laatste berichten binnen elk onderwerp. En bovenin de nieuwste berichten op de website. Zo zie je snel wat nieuw is op de site. Via het menu kan je de verschillende onderwerpen selecteren om daar eens lekker in te lezen.

Meer dan een blog over geloven

Dit is zeker niet alleen een blog over geloven. Wel is het een christelijk blog, dus ik bekijk de wereld door de ogen van het christelijk geloof.

Veel van mijn blogs die ik schreef als zorgcoördinator, leerlingbegeleider en jongerencoach deden het echt goed. Die heb ik daarom ook overgezet op deze site. Het blog over hechtingsproblemen in het onderwijs bijvoorbeeld. En die van ‘praten we nog met spijbelaars‘. En af en toe schrijf ik nog over dit soort onderwerpen al is het nu vaak toegespitst op jongeren in de kerk en hoogbegaafdheid.

Visitekaartje voor freelance communicatiemedewerker en coach

Een website is meer dan een visitekaartje schrijf ik op mijn website voor tekstschrijven. En toch is deze website wel degelijk ook een soort visitekaartje voor mij. Op deze website blijf ik bloggen en schrijven over de dingen die mij bezig houden. Dus mijn levensthema’s kom je hier gewoon tegen: geloven, kerk, hulpverlening, jongeren, hoogbegaafdheid, etc. Deze website is dus een afspiegeling van hoe ik ben. En dat is nu eenmalig redelijk veelzijdig, eigenwijs, snel denkend en kritisch.

Je leert mij hier kennen als schrijver maar ook eventueel als coach voor jongeren of hoogbegaafden. Misschien zelfs als interim zorgcoördinator of leerlingenbegeleider in het onderwijs. Een korte inleiding op mijn werkzaamheden als freelance online communicatiemedewerker kan je hier ook vinden.

Als er iets is wat ik voor je kan doen dan kan je contact op nemen. Ik ben nog steeds een ZZP’er die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Wat doen we, naar de homepage maar?

 

Vertel het verder!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •