christelijk blog

Deze website is van een ZP in Harderwijk die teveel gedachten heeft om alleen in zijn hoofd te bewaren. Een website is meer dan een visitekaartje schrijf ik op mijn website voor tekstschrijven. En toch is deze website wel degelijk ook een soort visitekaartje voor mij. Deze website is een afspiegeling van hoe ik ben. En dat is redelijk veelzijdig, redelijk eigenwijs en tegelijk bescheiden, snel denkend, kritisch en in principe vrolijk.

Het gaat over onderwerpen als passend onderwijs, leerlingen, hoogbegaafdheid.

Geschiedenis

Mijn eerste website ben ik begonnen toen mijn leidinggevende aangaf dat ik best iets inhoudelijks te zeggen had op het gebied van leerlingenbegeleiding en passend onderwijs. Toen werkte ik namelijk als zorgcoördinator, leerlingbegeleider onder de mooie titel ‘Teamleider Zorg en Onderwijs’.
Al snel schreef ik op drie websites. Maar de onderwerpen waar ik warm voor loop hebben altijd wel iets met elkaar te maken. Daardoor werd het lastig om te beslissen wat nu op welke website hoorde te staan. Daarom heb ik twee websites samengevoegd op deze nieuwe. Gewoon onder mijn eigen naam, omdat het mijn gedachten zijn.

Update mei 2019: Maar ja, ik merkte toch dat het christelijke karakter van mijn reli-blogs sommige mensen verjaagt van deze website en de nieuwsbrief. Daarom heb ik de onderwerpen weer uit elkaar gehaald. Terug naar drie websites.

Wat kan je hier doen

In mijn blogs leer je mij kennen als iemand die graag wil losmaken. Ik heb er een hekel aan als organisaties of mensen vastzitten in bepaalde of gedachten. Door mijn gedachten en toepassingen te lezen kan je besluiten of je met mij in zee wilt gaan als externe/tijdelijke leerlingenbegeleider bijvoorbeeld. Of als coach voor een paar uur (niet zo’n echte coach-coach natuurlijk, gewoon op mijn manier).

Op de homepage zie je de laatste blogs en via het menu aan de bovenkant kan je mijn diensten bekijken. Als je slim bent schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief, dat kan in de sidebar op een pagina met een blog.