nieuwe site chiel voerman blog over geloven

Deze website is van een ZP in Harderwijk die teveel gedachten heeft om alleen in zijn hoofd te bewaren. Een website is meer dan een visitekaartje schrijf ik op mijn website voor tekstschrijven. En toch is deze website wel degelijk ook een soort visitekaartje voor mij. Deze website is een afspiegeling van hoe ik ben. En dat is redelijk veelzijdig, redelijk eigenwijs en tegelijk bescheiden, snel denkend, kritisch en in principe vrolijk.

Het gaat over onderwerpen als passend onderwijs, leerlingen, hoogbegaafdheid maar ook over geloven, kerk en jongeren in de kerk.

Geschiedenis

Mijn eerste website ben ik begonnen toen mijn leidinggevende aangaf dat ik best iets inhoudelijks te zeggen had op het gebied van leerlingenbegeleiding en passend onderwijs. Toen werkte ik namelijk als zorgcoördinator, leerlingbegeleider onder de mooie titel ‘Teamleider Zorg en Onderwijs’.
Al snel schreef ik op drie websites. Maar de onderwerpen waar ik warm voor loop hebben altijd wel iets met elkaar te maken. Daardoor werd het lastig om te beslissen wat nu op welke website hoorde te staan. Daarom heb ik twee websites samengevoegd op deze nieuwe. Gewoon onder mijn eigen naam, omdat het mijn gedachten zijn. De derde website, over online communicatiewerkzaamheden, bestaat nog. Je kunt hem hier vinden.

www.chielvoerman.nl

Een website op je eigen naam is best een dingetje. Ik heb er lang tegen aan gehikt. Maar omdat ik zelf zoveel gedachten in mij heb en mijzelf niet wil vastzetten in één niche zal ik het hiermee doen. En jullie ook: als je met mij in zee gaat, dan krijg je de hele persoon. Niet alleen het stukje dat kan coachen, of het stukje dat in God gelooft. of het stukje dat geduldig is met leerlingen maar ongeduldig met de kerk. Nee, ik kan dat niet los van elkaar los krijgen.

Heb jij daar last van, dan kan je ervoor kiezen om alleen die berichten te lezen in de categorie die jouw interesse heeft. Dan hoef je de rest niet tegen te komen.

Wat kan je hier doen

In mijn blogs leer je mij kennen als iemand die graag wil losmaken. Ik heb er een hekel aan als organisaties of mensen vastzitten in bepaalde structuren of gedachten. Door mijn gedachten en toepassingen te lezen kan je besluiten of je met mij in zee wilt gaan als externe/tijdelijke leerlingenbegeleider bijvoorbeeld. Of als coach voor een paar uur (niet zo’n echte coach-coach natuurlijk, gewoon op mijn manier).

Op de homepage zie je de laatste blogs en via het menu aan de bovenkant kan je mijn diensten bekijken. Als je slim bent schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief, dat kan in de sidebar op een pagina met een blog.

Vertel het verder!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •