Blog delen op LinkedIn

Doe jij het wel eens? Je blog delen op LinkedIn? Natuurlijk is het heel erg slim om je blog te delen via de sociale media. Maar dan moet je het wel in de juiste volgorde doen. Zo af en toe kom ik tegen dat mensen wel een nieuwsbericht delen op LinkedIn maar dat ze de kans om een nieuwsbericht op de website te zetten laten lopen.

Mensen wil je juist naar je website toe hebben. Daar moet het allemaal gebeuren immers? Op LinkedIn hebben ze lang zoveel aandacht niet voor je als op je eigen website.

Je blog delen op LinkedIn moet je niet altijd doen. Als amateurblogger of als hobbyblogger kan je beter je professionele profiel niet teveel bevuilen met je blogs. Vaak sluiten die blogs helemaal niet aan bij wat je zakelijk aan het doen bent. Een blog over huis, tuin, gezin en geloof past lang niet altijd bij je zakelijke imago. Je valt dan mensen eigenlijk lastig met je blog.

Wanneer wel je blog delen op LinkedIn?

– als het onderwerp goed bij je zakelijke bezigheden past

– als je het fijn vind om af en toe eens te laten zien dat je ook een mens bent

– als je af en toe een duiding wilt geven van gebeurtenissen op zakelijk gebied vanuit je visie op de wereld. Een christelijke blik op ontwikkelingen in de maatschappij bijvoorbeeld kan helpen bij het bouwen van je brand.

Voor alles een eigen tijd, zei de prediker. Voor alles een eigen kanaal, zeg ik. En met mij vele anderen.

Chiel Voerman
volg mij!

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.
Chiel Voerman
volg mij!

Latest posts by Chiel Voerman (see all)

Related Posts

 • Ga jij wel eens live via Facebook of Periscope? Er zijn echt wel kansen voor livestream voor christelijke organisaties. De verschillende vormen van sociale media…
 • Ik ben ook tekstschrijver en virtual assistent. Ik ontzorg zorgondernemers en zelfstandig ondernemers, zorginstellingen op het gebied van schrijven, sociale media, websites beheren etc. Zodat…
 • Ik vind het leuk om je reactie te horen op mijn blogs. Soms ben ik wat direct en impulsief dus als ik je bezeerd heb…
Vertel het verder!
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Chiel Voerman

Echtgenoot | Vader | Christen | Blogger | Ik vind het leuk om met van alles en nog wat bezig te zijn. De rode lijn is steeds dat ik wil maximaliseren en inspireren. Wat goed is nog mooier maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *