Home » Blog » Ben ik hoogbegaafd?

Ben ik hoogbegaafd?

Ben ik hoogbegaafd? Hij dacht eerder aan ADD of zoiets.

Ik mag geen diagnoses stellen. Maar kan je leven met het beeld wat jij van jezelf schetst?

Zou je tevreden kunnen zijn met het feit dat je anders denkt dan andere jongeren? Dat je sneller verveelt raakt? Dat je meer gericht moet zijn op wat jij kan leren van een situatie in plaats van wat de situatie jou wil leren? Dat je geen samenvattingen gaat maken maar direct gaat reflecteren in het college? De creativiteit is er immers nu en straks niet meer?

Een gevoelige jongen en tegelijk een echte man. Scherp. Analyseren. Nadenken. Vooruitdenken.

Zou ik hoogbegaafd zijn? Hij gaat er eens over nadenken. Hij is nu al aan het wennen aan het idee. En het bevalt hem nu al.

Zal wel hoogbegaafd zijn.

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *