Home » Blog » Allemaal nieuwe dingen

Allemaal nieuwe dingen

nieuwe dingen, tijd voor nieuwe opdrachten, zzp gezocht, freelance communicatiemedewerker gezocht, ik zoek een tekstschrijver in Harderwijk

In 2018 heb ik gewerkt als online communicatiemedewerker bij NPV-Zorg voor het leven. Een jaartje was het maar, dat wist ik van tevoren. Er moest van alles gebeuren waar ze de afgelopen jaren niet aan toegekomen waren. Het was leuk werk met grote en kleinere opdrachten. De afgelopen tijd heb ik steeds dingen gedaan die ik nog nooit gedaan had. Heerlijk is dat, ik krijg daar echt energie van.
Misschien is het voor jullie piece of cake, maar ik had bijvoorbeeld nog nooit een Facebookcampagne gestart. Nu wel, al blijf ik nog niet dol op die dingen. Persoonlijk hou ik niet van advertenties, dus ik geloof dat er veel mensen zijn die advertenties weinig aandacht schenken.

Mijn kwaliteit als persoon en als online communicatiemedewerker is vooral het maximaliseren. Dat betekent voor mij dat ik graag kijk hoe iets nog beter en mooier kan worden. Daar kan ik uren mee bezig zijn.

En dat was ook vooral mijn werk het afgelopen jaar. Er was een prima website, maar het kon beter: linkjes toevoegen, alt-text achter afbeeldingen plaatsen, menu gebruikersvriendelijker, nieuwsbrieven visueel aantrekkelijker maken, etc.
Nieuwsbrieven, ja dat was ook wel één van de nieuwe dingen die ik veel heb gedaan. Iedere twee weken ging er wel een nieuwsbrief uit die ook door mijn vingers was gegaan.

Tijd voor nieuwe dingen

Maar deze part-time baan als online communicatiemedewerker is weer voorbij. Mijn eerste opdrachten als zelfstandig online tekstschrijver/virtual assistent zijn weer een af.
Tijd voor nieuwe dingen dus. Heb jij die leuke opdracht of nieuwe tijdelijke part-time baan voor mij? Ik heb er weer tijd voor. Neem gerust contact op!

Vertel het verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *